ZETApress

hírportál

Samsung az olimpián

Mindenki Olimpiája zajlik a Samsunggal. Világszerte 76 blogger tudósíthat személyesen Londonból a XXX. Nyári Olimpiai Játékokról a Samsung segítségével. A Samsung, az olimpiai mozgalom kiemelt támogatója ma Londonban bemutatta Samsung Global Blogger (SGB) programját ? tudtuk meg Kónya Beától.

Programjuk keretében 76 blogger kapta meg a lehetőséget, hogy a vállalat idei zászlóshajójával, a Samsung Galaxy S III okos-telefonnal tudósítson élőben az olimpiai játékokról. A vállalat nemzetközi szinten az MSN-nel választotta ki a mintegy 3000 jelölt közül a világ minden részéről a 76 szerencsést, Magyarországon pedig a Blog.hu portállal működött együtt.

A program mögé olyan hírességek sorakoztak fel, mint David Beckham labdarúgó, Jamie Oliver sztárszakács, vagy Zara Philips lovastusa-olimpikon, akik egyben a Samsung olimpiai nagykövetei is. Magyarországról Gyémánt Balázs, Jókuti András és Monoki Kálmán bloggerek lehetnek részesei az életre szóló élménynek, amelyről a weboldalukon adnak számot.

Nem a Samsung Global Blogger program az egyetlen esemény, amellyel a vállalat az ötkarikás játékokra készült. A Samsung fejlesztésében Androidos okos-telefonokon elérhető a Samsung: Take Part 2012 kiterjesztett valóság-alapú olimpiai játék, a Galaxy Nota-re készült Touchnote nevű, képeslapkészítő alkalmazás, valamint az Eurosports Player, amellyel élőben nyomon követhetők az ötkarikás játékok eseményei.

Az olimpiai kampány másik kiemelt része a Hope Relay ? Smart Sport a Gyermekért nevet viseli, amellyel a felhasználók sportolás közben okos-telefonjukkal segíthetnek összegyűjteni egymillió Smart kilométert, és sportolásukkal hozzájárulhatnak a megyeszékhelyek és Budapest számára adandó százmillió forint összértékű terméktámogatáshoz. A kampány az olimpiai játékok végéig, augusztus 12-én, vasárnapig tart.

Csapataink vergődése

Ha már olimpián vagyunk, essen szó a csapatsportunkról is! Vízilabdázóink kudarcsorozata folytatódott: vasárnapi vereségük után ma délelőtt Montenegrótól kaptak ki 11:10-re a fiúk, míg lányainkat tegnap USA verte meg 14:13-ra. Férfikézilabdázóink is vereséggel kezdtek, a dánoktól kaptak ki 27:25-re, de mára már sikeresebbek lettek. Dél-Koreát győzték le 23:19-re.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Jövő héten kajak-kenu | ZETApress

Szóljon hozzá!