ZETApress

hírportál

Sebestyén Péter első lett!

Talmácsi Gábor és Stefano Favaro pártfogoltja futamgyőzelemmel debütált ma Spanyolországban. Már a bemelegítő edzésen követően kedvező előjelekre lehetett számítani a verseny kimenetelével kapcsolatban, hiszen Peti volt a leggyorsabb a warm up-on ? tudatta az FMLLC.

Fél 1 előtt 5 perccel következett a futam, ahol az első helyről vágott neki a 14 körös CMV Bajnokság albacete-i viadalának. A rajtja nem sikerült túl jól, visszacsúszott az 5-6. helyre, de azonnal megkezdte a felzárkózást. Néhány kör elteltével visszavette az első helyet és ezt követően magabiztosan tartotta pozícióját, végül pedig közel kéttizeddel megelőzve a másodikat, futamgyőzelmet szerzett.

Végeredmény: 1. SEBESTYÉN Péter 22:36.589, 2. FRITZ Marvin 22:36.714, 3. TORTOSA Pau 22:38.684, 4. ROSSI Louis 22:39.741, 5. SIEGERT Tobias 22:48.992, 6. SALOM Luis J. 22:49.010, 7. MORBIDELLI Franco 22:50.056, 8. SCOTT Glenn J 22:56.683, 9. KARTHEININGER D. 23:00.702, 10. MORENTINO Nicola 23:10.869.

Nagyon boldog vagyok. A rajtom nem sikerült jól, visszacsúsztam az 5. hely környékére, ahol eléggé nagy volt a lökdösődés, amiből próbáltam kimaradni és az volt a célom, hogy mielőbb az élre álljak. Néhány kör elteltével már az első helyen motoroztam és már csak az volt a feladatom, hogy megtartsam az elsőségemet.

Sokat dolgoztunk a hétvégén, nagyon hasznosan telt számomra és a csapat számára ez a három nap. Szeretnék köszönetet mondani Talmácsi Gábornak, Stefano Favaronak, a Faster Managementnek, Robertonak és a csapatomnak, hogy itt lehetek, hogy bíznak bennem és minden erőmmel azon leszek, hogy bizalmukat megszolgáljam ? nyilatkozta győztesünk.

Szívből gratulálok Petinek, nagyon okosan motorozott. A csapattal együtt izgultam végig a versenyt és nagyon örültünk, amikor a kockászászló elsőként intette le Petit. Úgy gondolom kihoztunk a 3 napból, amit lehetett, nagyon jó úton haladunk. Április 19-én lesz a spanyol bajnokság első futama, ahol remélem, hogy ott tudjuk folytatni a munkát, ahol ma abbahagytuk ? mondta Roberto Favaro.

Én is gratulálok Petinek. Továbbra is ilyen keményen kell dolgoznia, és mindig a maximumra kell törekednie, hiszen csak úgy lehet elérni a célt. Jelenleg nagyon jó úton járnak a csapattal, és én is segíteni fogok neki, hogy tovább tudjon fejlődni ? értékelte Talmácsi Gábor a viadalt.

Nagy a Fradi-előny Keleten

Az NB II 20. fordulójában a Fradi 1:0-ra verte Jászberényt Vácott, s tízpontos előnnyel vezet a Keleti csoportban. Nyugaton szorosabb a mezőny, ketten is azonos pontszámmal vezetnek. Pécsről, az élen állók csatájából a Gyirmót 1:1-gyel távozott. Hasonló eredmény született a Soproni Liga 21. fordulójának nyolcadik mérkőzésén, ahol a Vasas Fáy utcai vendége a Szombathelyi Haladás volt volt.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Indul a Spanyol Bajnokság

Szóljon hozzá!