ZETApress

hírportál

Péter megméretteti magát

Sebestyén Péter, a Faster Management legfiatalabb tehetsége az egy héttel ezelőtti győzelmet követően ezen a hétvégén ? április 5-én, vasárnap ? gyakorlási és tapasztalatszerzési céllal indul a CMV (Campeonato Mediterrano deVelocidad) Bajnokság Albacete-i versenyén.

A futamsorozat immár harmadik éve kerül megrendezésre, ahol számos motoros nemzet ifjú titánja bontogathatja szárnyait ? tudatta a FASTER Management. A bajnokság szervezői hat kategóriában indítanak versenyeket: 80cc, PRE125, 125GP, S600, SST és extrém géposztály. A magyar motoros a 125GP mezőnyében áll majd rajthoz.

Ez a Spanyol Bajnokság kezdete előtt remek lehetőség számára, hogy élesben kipróbálja magát, tanulja a pálya vonalvezetését, megfigyelje, hogyan viselkedik a motor a jelenlegi beállításokkal, stb. A menedzsment másik fiatal versenyzője, Györfi Alen sajnos nem tud indulni, mivel legutóbbi tesztelésük alkalmával rásérült korábbi csuklótörésére, melyet mielőbb helyre kell hozni, így számára a kezeléseké lesz a főszerep a bajnokságig.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Péter letette névjegyét

Szóljon hozzá!