ZETApress

hírportál

Összefogtak Talmáért

Talmácsi Gábor managementje által közzétett tájékoztatás hatására rengeteg e-mail, felajánlás érkezett magánemberektől, szurkolóktól a managementhez, ami nagyon jól esett a magyar motorosnak. Talma tisztában van vele, és gyakran el is mondja, hogy nem csak érzi, de tudja is, hogy neki van a világ legjobb szurkolótábora, akik támogatására nemcsak akkor számíthat, amikor jönnek az eredmények, amikor minden rendben van, hanem akkor is, amikor 180 fokos fordulatot vesz a helyzet ? tudatta a Faster Management LLC.

Talán nem lövünk nagyon mellé azzal, ha azt mondjuk: Talmának, és nem csak neki, hanem mindenkinek, ekkor van a legnagyobb szüksége arra, hogy érezzék mögötte állnak, kitartanak érte. Jóban is, rosszban is. És most nemcsak a kifejezett motorsportot kedvelők, hanem a jóérzésű polgárok is készek segíteni.

Az a sajnálatos tény, hogy Talmának tartalékmotor nélkül kell nekivágnia az idei 250cc-s versenysorozatnak, megmozdította az országot és arra sarkallta a szurkolókat, hogy ha a multicégek nem is, de ők segítsék Magyarország első számú motorversenyzőjét. Önzetlen bizalmat szavaztak neki és készek összefogni Talmáért. A magyar emberek önként indítottak Talma segítésére egy példaértékű kezdeményezést. Összefogtak, hogy segítsenek.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Talma az élbollyal csatázik

Szóljon hozzá!