ZETApress

hírportál

Talmácsit továbbszponzorálják

Nem fedi a valóságot az a médiában felröppent hírt, miszerint kiszálltak Talmácsi Gábor mögül a szponzorok ? közölte a Faster Management LLC. ? Ahogy Stefano Favaro már elmondta, igaz hogy néhány partnerünkkel nem folytatódik az együttműködés ? melynek elsődleges oka a jelenlegi pénzügyi válság ?, azonban több cég is támogatásáról biztosította a magyar motorost. Nekik ezúton is köszönetet szeretnének mondani.

A MOL Nyrt. maradt továbbra is Talmácsi főszponzora, kommunikációs partnere a T-Mobile, és együttműködő partnerei: a Henkel Magyarország, a Dreher Sörgyárak Zrt. és az OBSERVER Médiafigyelő Kft. A menedzsment még további együttműködési lehetőségekről folytat tárgyalásokat és mindent megtesz annak érdekében, hogy a jövőben is maximális színvonalon lássa el feladatait, képviselje világbajnok motorversenyzőnket és a vele együttműködő partnereket ? fejeződik be a közlemény.

Erős elnök lett a vívóknál

Elnököt választott ma a Magyar Vívó Szövetség. Gémesi György őszi lemondását követően hárman kandidáltak, de közülük Szalay-Berzeviczy Attila általános alelnök kedden Erős János javára visszalépett. Az MFB vezérigazgatója Kamuti Jenővel, a MOB elnökségi tagjával szemben lépett sorompóba, s a választás neki kedvezett. Erősre 46-an, míg Kamutira csak 35-en voksoltak. Kamuti vesszőfutása már januárban megkezdődött, mikor a MOB tisztújításán elveszítette sokéves főtitkári tisztségét. Utóda ott Molnár Zoltán lett.

Szóljon hozzá!