ZETApress

hírportál

Sportolónők a médiában

A MOB Nők a Sportban Bizottságának és a Magyar Olimpiai Bizottság Sajtóbizottságának idei díjait ma délután 14 órakor adták át a Kárpát utcai Danubius Health Spa Resort Helia Mercure-termében. A rövid ünnepség Török Olivér MOB-szóvivő moderálásával az Olimpiai Himnusz meghallgatásával kezdődött.

Borkai Zsolt MOB elnök üdvözlőbeszéde után Regőczi Krisztina alelnökkel együtt adta át a MOB Nők a Sportban Bizottságának díjait. Életműdíj: Unyatinszkiné Karakas Júlia ? torna. Éves Teljesítményért Díj: Kovács Sarolta ? öttusa. Különdíj: Monspart Sarolta ? szabadidősport. Junior Díj: Gasparics Fanni ? jégkorong.

A MOB Sajtóbizottságának díjazottjai Borkai Zsolt elnöktől és Molnár Zoltán főtitkártól vették át kitüntetésüket. Média Különdíj: Szepesi György, a Magyar Rádió örökös riportere. Média Nívódíj: Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője, Lantos Gábor, a Magyar Rádió programszerkesztője és Murányi András, a Nemzeti Sport felelős szerkesztője. Média Oklevél: Illyés Tibor, az MTI fotóriportere, Petrovics-Mérei Andrea, a TeleSport ötgyermekes műsorvezetője, Németh Balázs, az MKKSZ sajtófőnöke és Pataki Nóra, a Blikk újságírója.

Kovács Sarolta öttusázót sajnos sérülése gátolta a megjelenésben, ezért kitüntetését a szövetség képviselőnője vette át. Gasparics Fanni jégkorongozó sem sokáig fogadhatta a gratulációkat, mert egy bronzmeccsre kellett sietnie. Szepesi Györgynek is dolga akadt az ünneplés után, mert feleségét kellett hazavinnie a kórházból.

Gyuri bácsi tegnap nem tudott elmenni a KOGART Házba, a Szabad Sajtó Alapítvány Különdíjának átvételére, mert beteg felesége mellett kellett maradnia. Kérdésemre boldogan mondta, hogy túl van már a szemműtéten, jobban érzi magát, s rövidesen együtt mennek haza. Innen is gratulálunk kitüntetéseihez, feleségének pedig mielőbbi tisztánlátást kívánunk!

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Sajtómentes Fesztiválnyitó | ZETApress
  2. Fogadás a Flamencóban | ZETApress

Szóljon hozzá!