ZETApress

hírportál

Valentin-nap Tabánban

Fellebbent a fátyol a titokról. Fazakas Szabolcs EP-képviselő partnere Horváth István nagykövet lesz a jövő szombati XI. Valentin-napi Páros Teniszversenyen a politikus válogatottban. A 14 párost Baja Ferenc csapatkapitány állította össze, aki Balázs Györggyel az oldalán ragad majd ütőt ? tudtuk meg a Regő Kft. Citadella étterembeli sajtótájékoztatóján.

A hagyományoknak megfelelően idén is négy csapat mérkőzik majd a vándorserlegért: az újságírók, akik az elmúlt tíz versenyen nyolcszor nyerték el azt, a politikusok, a sztármenedzserek, valamint a művészek-sportolók. A tavalyi, a X. volt a legizgalmasabb és legszínvonalasabb, mert a zsurnaliszták csupán egy gémmel győzték le a politikusokat, s csak kettővel a sztármenedzsereket. Regőci Attila producer Hájos László csapatkapitány párjaként idén is az újságírók csapatát erősíti majd.

A rendezvény baráti jellegét híven tükrözi, hogy a teniszpályát messzire kerülik az egymással szembenálló politikai nézetek. A politikus válogatottban ütőt ragad a kormány és az ellenzék, s a versenynek is két volt kancelláriaminiszter fővédnöke van Stumpf István és Szilvásy György személyében. A sztármenedzserek között is akadnak egykori politikusok Karl Imre volt képviselő, Kiss Elemér és Szabó Pál volt miniszterek és ifjabb Szilvásy György IRM-tisztviselő személyében, így az ellenük való találkozókat a politikusok óvás alatt fogják játszani.

Az óvásokról Markovits László egykori teniszező dönt majd, aki Taróczi Balázstól vette át idén a versenyigazgatói posztot. A nap háziasszonya a Napkelte turisztikai programajánlójának főszerkesztő-műsorvezetője, Magony Szilvia lesz, aki néhány éve a Miss Tourism World nemzetközi szépségversenyen is képviselte hazánkat. Szilvi már a tavaly augusztusi Magyar Borok Útja Rallye-t is háziasszonyként autózta végig.

A versenynek idén is a Tabáni Tenisz Center ad otthont szombat reggel 9-től délután 4-ig. A vörös salakról aztán a fehér asztalhoz mennek a résztvevők a Citadella Panoráma sátrába, ahol este 8-kor veszi kezdetét a díjkiosztó gála. A színvonalas műsorban többek között fellép a MegaSztárból ismert Molnár Andrea és partnere, az öt fiúból álló President tánc-show (producer Balogh Gábor öttusa világbajnok) és az éneklő Három Grácia. A különféle ételek és italok kóstolóját éjfélkor értékes tombolatárgyak kisorsolása követi. Mivel a rendezvény non-profit jellegű, így a bevételből idén is az Egészség Hídja Összefogás Egyesületet támogatják a szervezők.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Elsőkből lettek utolsók

Szóljon hozzá!