ZETApress

hírportál

Tízmilliós ajándék a fa alatt

A gyógyszerészek és a TEVA gondolt a nagycsaládosokra. A pekingi olimpia aranyérmes vízilabdázója, Varga Dániel egy különleges jótékonysági akció keretében tartott edzést tíz, nagycsaládban nevelkedő gyermeknek a Komjádi uszodában. A Vasas Vízilabda-szakosztályát évek óta támogató Teva Magyarország Zrt. OTC üzletága a céggel kapcsolatban álló közel kétezer partner gyógyszerész év végi megajándékozása helyett ? és az ő támogatásukkal ? tízmillió forintértékű, Eurovit-vitaminokat és Neogranormon babaápolási-szereket tartalmazó adományt ajánlott fel.

A karácsonyi meglepetés a Nagycsaládosok Országos Egyesülete segítségével jut el a leginkább rászoruló családokhoz. Dr. Szabó Endre a NOE elnöke elmondta: az egyesületnek 240 helyi szervezete van szerte az országban, így a nagylelkű felajánlással mintegy 1680 négy, vagy annál több gyermeket nevelő családnak lesz biztosítva a téli vitaminszükséglete.

A TEVA Magyarország Zrt. ? mint a magyar gyógyszerpiac egyik meghatározó szereplője ? feladatának tekinti a családok egészségének megőrzését, valamint a nehéz helyzetben lévő, több gyereket nevelő szülők megsegítését. Idei adományával a cég hagyományt kíván teremteni abban a reményben, hogy ily módon sikerül több ezer, nagycsaládban élő gyermek és felnőtt számára biztosítani a téli időszak C-vitamin és multivitamin szükségletét.

Szóljon hozzá!