ZETApress

hírportál

Eredményesen zárt a tegnapi tesztnap

A hétfői tesztelést kedden tovább folytatták a 250cc-ben Talmácsi Gáborék, és olyannyira eredményesen sikerült, hogy nyugodtan, jó érzésekkel kezdi meg motorosunk a téli pihenőjét ? adta hírül a WCC.

A hétfőinél hűvösebb idő volt kedden Valenciában, mások voltak az időjárási körülmények, éppen ezért a hétfői időeredmények nem képezhették az összehasonlítás alapját. Talmáék rájöttek, hogy hétfő délután nem a legjobb irányba mentek el a beállításokkal, így visszatértek ahhoz, amivel a leggyorsabb kört teljesítette hétfőn. Ezt követően megkezdték a finomítgatásokat ? más rugó, más tengelytáv, stb. ? melynek meg is lett az eredménye.

Talma élvezte a motorozást, és egyre jobban érzi új versenygépének rezdüléseit. A beállításoknak köszönhetően ma lényegesen könnyebb volt számára fizikailag is vezetni az Apriliát. A csuklója sajnos ma is problémát okozott neki, így a kezelések tovább folytatódnak télen a 100%-os gyógyulás érdekében. Talma 45 kört teljesített. A keddi ? nem hivatalos ? eredmények: Bautista 1:38.1, Talma 1:38.2, Di Meglio 1:38.6.

Nagyon elégedett vagyok a két napos munkánk eredményével. Úgy fejeztük be a tesztelést, hogy nem kell télen azon agyalnunk, hogy bajban vagyunk az ideális beállítások megtalálása tekintetében. Egy jó tesztelésen vagyunk túl. Tudjuk az irányt, hogy mire van szükségünk, tudjuk a beállításokat is, csak ezeket már nem tudtuk kipróbálni.

Lényegében az gondolom, hogy az egytizedes lemaradásom csapattársamtól, Bautistától jó eredmény. Egy jót motoroztam, nagyon kényelmes a motor, érzem a motort. Van még mit állítani rajta, de tudjuk, hogy min és mit kell változtatnunk a javulás érdekében, csak már nem akartunk a mai nap végén kapkodni. Nyugodtan megyek a téli pihenőre, mely során a csuklóm helyrehozatala lesz a legfőbb cél ? mondta Talma az edzés után.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Talmácsi party a Symbolban

Szóljon hozzá!