ZETApress

hírportál

Talma találkozása a 250cc-vel

Talmácsi Gábor számára vasárnap véget ért az idei 125cc-s világbajnoki szezon, ahol összetettben a 3. helyen végzett. Aznap este 9 órakor vette át bronzérmét, majd részt vett az Aspar Team hagyomány szerinti évadzáró vacsoráján. Sokat nem időzött. Na nem azért, mert nem volt jó a társaság, hanem mert számára tegnap reggel már kezdetét is vette a jövő szezonra történő felkészülés ? tudatta a WCC.

Már délelőtt alkalma nyílt kipróbálnia a 250cc-s Apriliát. Remekül sikerült az ismerkedés, egész nap keményen dolgozott mérnökeivel, szerelőivel közösen. Összesen 57 kört teljesített a magyar motoros, s az 55. körben érte el legjobb idejét (1:38.472). Ma folyatódik a munka.

Nagyon vártam már ezt a pillanatot, jó érzés volt kigurulni a boxból egy 250-es géppel. Nagyon sok munka vár ránk, de szépen haladunk. Minden adatot kielemezünk, és már most egyeztettünk arról, hogy kedden milyen beállításokat próbálunk ki. Sokkal komfortosabb, kényelmesebb a 250-es nyergében. Azt gondoltam, hogy fizikailag jobban megvisel majd nagyobb motorral ennyi kört elsőre megtenni, de egyáltalán nem fájnak az alkarjaim, ami a leginkább megérezné mindezt. Jó érzésekkel fogok majd este elaludni, és alig várom, hogy holnap újra motorra üljek ? nyilatkozata Talma a tegnapi tesztelés után.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Aprilia teszt Valenciában

Szóljon hozzá!