ZETApress

hírportál

Hertha?Reál a Dunán

Hertha BSC?Real Madrid: a nyár egyik legjobban várt meccse jövő szerdán élőben a Duna Televízióban! A kontinens egyik legizgalmasabb nyári futballmeccsét, a Hertha BSC?Real Madrid barátságos mérkőzést élőben közvetíti a Duna Televízió július 27-én 18 órától.

Hogy ez nem csak egy egyszerű ?barátságos? mérkőzés, azt a királyi gárda nyilatkozata is megerősíti: a Real Madrid a legerősebb összeállításban lép pályára a Hertha ellen! A SportAréna stúdiójában ? akárcsak a Duna Televízió történetének rekord nézettséget hozó Vladimir Klicskó?David Haye bokszmeccs alkalmával ? Bobák Róbert várja nézőinket. A német élvonalba frissen visszajutott Hertha csapata felkészülési mérkőzését a 31-szeres spanyol bajnokkal Menczer Tamás kommentálja.

Újabb népszerű sporteseményt, a nyár egyik legjobban várt meccsét láthatják élőben a nézők a Duna Televízió képernyőjén. Július 27-én a kétszeres német bajnok vendége lesz a világhírű Real Madrid a berlini Olimpiai Stadionban. A 74 500 néző befogadására alkalmas stadionban játszandó mérkőzés felejthetetlen élményt ígér a futballrajongóknak. A berlini kék-fehérek az idén jutottak vissza a Bundesliga I-be, a Real Madrid pedig Spanyol Kupát nyert.

Megismételhetetlen estére készülhetnek az érdeklődők, emlékezetes momentumokkal, hiszen a nyilatkozatok szerint mindkét csapat kitesz majd magáért. ? Számunkra ez a mérkőzés a Real Madrid ellen nemcsak a sportról szól, hanem mindenről. Szeretnénk megköszönni csodálatos szurkolóinknak, hogy egész évben mögöttünk álltak, akár otthon, akár idegenben játszottunk ? mondta Michael Preetz berlini sportigazgató a július 27-én sorra kerülő találkozóról. A Real Madrid egyesült államokbeli bemutató körútja után és kínai túrája előtt látogat Berlinbe. Cristiano Ronaldóék vendégjátékát a Bundesliga-újonc csapat szurkolói ajándékba kapják klubjuktól, mert hathatós segítséget nyújtottak a patinás berlini egyesület feljutásához az elit osztályba.

A mérkőzésnek közvetlen magyar vonatkozása jelenleg nincs, de természetesen nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a Real Madrid egyik legnagyobb legendája Puskás Ferenc, míg a Herthában hasonló megbecsülésnek örvend Dárdai Pál, aki most a fiatalok képzésén dolgozik Berlinben. Varga Zoltán német bajnoki bronzérmet nyert 1971-ben a kék-fehérekkel, Király Gábor is közmegelégedésre védte a Hertha kapuját hét idényen keresztül, Csernai Pál pedig az edzői teendőket látta el a ?90?91-es szezonban, Berlinben.

Bár különleges téttel nem bír a mérkőzés, José Mourinhónak így is fontos támpontot nyújthat a találkozó, hiszen eddig öt új játékos is érkezett a 31-szeres spanyol bajnokhoz, és az új emberek beépítéséhez kiváló alkalmat nyújt majd a berlini vendégjáték. A kontinens egyik legizgalmasabb nyári futballmérkőzése élőben a Duna Televízióban! Tartsanak velünk! ? javasolják sajtósaik.

Szóljon hozzá!