ZETApress

hírportál

Talma a vízen is aranyos

Mint arról korábban már beszámoltunk, Talmácsi Gábor is vízre szállt az NJL csapat színeiben a 43. Kékszalag vitorlás versenyen. Az idei vízi futamon az időjárás nem kímélte a résztvevőket, de az NJL team kormányosa, Scholtz Imre és legénysége nagyon jól taktikázott ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Az 588 induló közül abszolút 14-ként, valamint a 33. hajóosztályban elsőként értek célba, 15 óra 17 perc alatt. Mindez pedig kiváló eredmény, főleg annak tudatában, hogy az NJL csapat hajója igazából egy feltunningolt túra hajó, éppen ezért a szakma is elismeréssel fogadta a tisztes helytállást a speciális versenyhajók között. A hajó tulajdonosa Nagy R. László volt.

Megtiszteltetés volt számomra, hogy az NJL csapat tagjaként részt vehettem ezen a színvonalas versenyen. Fantasztikus embereket ismertem meg, akik segítségével betekintést nyerhettem egy vitorlás versenyző, egy vitorlás csapat életébe. Kemény verseny volt, ami nagy kihívást jelentett számomra. Volt itt minden szélcsend, vihar, tűző napsütés, majd este előkerültek a kabátok is. Büszke vagyok arra, hogy részese lehettem egy ilyen szép sikernek. További jó szelet kívánok a csapatnak! ? gratulált Talmácsi Gábor.

Szóljon hozzá!