ZETApress

hírportál

Gábor jól robogott

Talmácsi Gábor robogóval is a legjobb. Ügyességi versenyen és a gokart pályán bizonyítottak a Fair vezetők. Talmácsi Gábor robogó háton is bizonyított ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Világbajnok motorversenyzőnk a Fair vezető kampányt támogató hírességek versenyében maga mögé utasított mindenkit. Dombóvári Vanda biciklivel bravúrozott, mert a pályán gyorsabban ment végig, mint a motorra ülő Terecskei Rita és Müller Attila.

A negyedik alkalommal a jobb közlekedési morálért küzdő Fair vezető kampány idén több, mint hétezer támogatót állított a nemes ügy mellé, köztük számos hírességet is. A Fair sztárok egy ügyességi versenyen álltak rajthoz kétkerekűikkel a kampányzáró rendezvényén. Az első helyezett személye nem okozott túl nagy meglepetést, hiszen az élen világbajnokunk, Talmácsi Gábor végzett. A profi versenyző ezúttal nem egy irigyelt, nagy teljesítményű kétkerekűvel, hanem egy robogóval vette az akadályokat.

Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a motorozásnál nagyon fontos az, hogy a tudásunknak megfelelő kétkerekűt válasszunk. A nagy teljesítményű gépek a versenypályára valók, éppen ezért a hétköznapokon én is robogóval járok ? árulta el Talmácsi Gábor. ? A legnagyobb probléma tapasztalatom szerint, hogy sokan nem a képességükhöz illő motorra ülnek, és ebből adódóan okoznak balesetet akár egy-egy apró hibával ? tette hozzá a világbajnok, aki ugyan felborított egy bóját szlalomozás közben, de még a hibapontjaival is több másodperces előnnyel végzett a második Hajas Laci előtt.

A sztárfutam meglepetését Dombóvári Vanda szolgáltatta, hiszen a biciklisként naponta több tíz kilométert kerekező műsorvezető időeredménye jobb lett, mint a motorral versenybe szálló Terecskei Ritáé és Müller Attiláé. ? Csodálkoztam az eredményen, de örülök neki nagyon. Sokat biciklizem és fontosnak tartom, hogy még több teret kapjanak a kerékpárosok, mert még mindig nagyon kevesen figyelnek ránk. Saját tapasztalatból mondom, hogy rengeteg a baleset az autósok figyelmetlensége miatt ? mondta Vanda. A hírességek a kétkerekűek után a Fair vezető kampány facebook nyerteseivel együtt gokartba ültek, hogy levezessék a versenyzés izgalmait.

Szóljon hozzá!