ZETApress

hírportál

Talmácsi indulhat Japánban

A magyar világbajnok még Indianapolisban sérült meg az első időmérő edzésen. A versenyt törött kézzel teljesítette, majd megműtötték. Ő is kapott egy ?alkatrészt?, egy Herbert-csavart és mellé egy gipszet. Sokat pihentette a kezét és becsületesen végezte az előírt gyakorlatokat a mielőbbi gyógyulás érdekében ? adta hírül a WCC.

Tegnap végül sor került a kötelező vizsgálatra is, melyet a motorversenyzők mágusa, Dr. Costa végzett el és megadta az engedélyt a versenyzéshez, ami azt jelenti, hogy biztosan rajthoz állhat a vasárnapi Japán Nagydíjon. Az első szabadedzésre ma ? magyar idő szerint ? éjjel 2 órakor került sor. Az időmérők 6 óra 10-kor kezdődnek, majd a 125 köbcentisek mezőnye vasárnap hajnali 4-kor startol.

Kiesett a Fradi

Este az Üllői útra a Haladás látogatott. A vasiak alaposan visszaéltek a vendégjoggal, mert 2:1-es győzelmükkel elbúcsúztatták a hazaiakat a Magyar Kupától. Ez a mérkőzés is ? miként a hétvégi összecsapások is ? egyperces gyászszünettel kezdődött, mert Illovszky Rudolf többszörös szövetségi kapitány és edző kedd hajnalban, 86 évesen elhunyt. A Fáy utcai Vasas pálya névadóját végrendelete értelmében Vasas mezben fogják eltemetni.

Szóljon hozzá!