ZETApress

hírportál

Az UNIQA támogatja Veszprémet

Az UNIQA Biztosító 18 éve van jelen Magyarországon, és a kezdetektől támogatóként áll a magyar sportélet mögött. A vállalat sportszponzorációs tevékenysége a hétvégén újabb mérföldkőhöz érkezett, a veszprémi UNIQA Bajnokok Tornája alkalmából tartott sajtótájékoztatón aláírták az MKB Veszprém férfi kézilabda csapat támogatásról szóló szerződést.

A magas színvonalú biztosítási termékek mellett az UNIQA filozófiájának fontos pillérét jelenti az egészségmegőrzés, amelyhez szervesen kapcsolódik a sport is. Az aktív életmód leghitelesebb példaképei a sportolók, ezért az UNIQA büszkén vállalja támogatásukat, hiszen a stabil anyagi háttér nélkülözhetetlen az eredményes szerepléshez.

A kézilabda rendkívül népszerű és sikeres sportág Magyarországon, amelyhez az UNIQA örömmel adja a nevét. Az Európai Kézilabda Szövetséggel (EHF) régóta szoros kapcsolatban áll a vállalat, és a Veszprémben szeptember 20-án és 21-én lezajlott Férfi Bajnokok Tornája tovább mélyítette az együttműködést, hiszen az UNIQA a rendezvény névadó szponzoraként járult hozzá a nem mindennapi sportesemény megrendezéséhez.

A hétvége az UNIQA számára azért is különleges volt, mert a Torna megnyitó sajtótájékoztatóján írták alá az MKB Veszprém férfi kézilabda csapat támogatásról két évre szóló szerződést. Az élvonalbeli játékosok sikerei mögött a tehetség mellett hatalmas munka és kitartás áll. Bízom benne, hogy az UNIQA támogatásával a befektetett munka meghozza gyümölcsét és a következő szezont is bajnokként zárhatja a veszprémi együttes ? emelte ki Othmar Michl, az UNIQA Biztosító Zrt. vezérigazgatója.

Szóljon hozzá!