ZETApress

hírportál

Afrikáért licitálhatunk

Szombat este fél 8-tól a Sport Poha-Rak mellett az Afrikai-magyar Egyesület (AHU) céljaira is licitálhatunk az óbudai Academy Golf Clubban tartandó borárverésen. Emellett a tombola bevétele is jótékony célokra megy.

A karitatív rendezvény ? mint múlt pénteken megírtuk ? a XV. REGŐ-MAFC Páros Teniszkupa díjátadó gálaestje lesz a Perényi út 6-ban. A verseny szombat délelőtt 9-kor kezdődik a MAFC Hauszmann Alajos utcai sporttelepén, ahol kb. délután 4-ig küzdenek egymással az ellenfelek. A verseny egészségügyi biztosítását az Oxyteam Nemzeti Sportszövetség Mentőszolgálata végzi.

Az afrikai szerepvállalásról Balogh Sándor, az AHU elnöke beszélt a múlt pénteki sajtótájékoztatón. Megtudtuk, hogy 19 orvos és két orvosnő dolgozik a fekete kontinensen. Ez utóbbi kifejezésre különösebben is felhívta az elnök a figyelmet. A földrész 54 államában nem mindenki fekete, ráadásul uniós csatlakozásunk óta Európa déli szomszédjaként nekünk is szomszédjaink.

S most ejtsünk még néhány szót a párosokról. Megint itt lesz Rakonczai Imre és testvére, Viktor. Imre nevét a düsseldorfi Eurovíziós gálán hallhattuk, mivel Geszti Péterrel együtt írta Wolf Kati dalát. Ezt a golfklubban nem fogja most Kati újra elénekelni, mivel nem lesz a fellépők között. Ott lesz viszont ? igaz csak játékosként ? Szikora Robi, aki eddig csak a teniszütőt fogta a kezébe. Lehet, hogy egyszer majd ő is mikrofont ragad a teniszcsatákat követő ünneplésen?

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Ütés után árverés | ZETApress

Szóljon hozzá!