ZETApress

hírportál

Aranyakat érő ezüstök

Nem kell bánkódnia Cseh Lacinak, hogy csak ezüstérmeket nyert Pekingben. Demján Sándor, a Trigánit elnök-vezérigazgatója úgy döntött, hogy versenyzőjük teljesítménye aranyakat ért. Az ezüstökért 18-18 millió forintos állami elismerés jár, s ezt egészíti majd ki háromszor kétmillióval az aranyakért járó húszmilliókra.

Tegnap a labdajátékokban felemás siker született. Vízilabdás lányaink 10:4-re verték a görögöket, s ezzel csoportelsőként az elődöntőbe jutottak. Legközelebb jövő szerdán játszanak. Csak nehogy a hosszas pihenő alatt túlságosan leengedjenek! (A fiúk ma délelőtt játszanak a továbbjutásért.) Kézilabdás lányaink 33:24-re kaptak ki az oroszoktól. Igaz, így is továbbjutottunk a csoportból, s ezt már a mérkőzés előtt tudtuk.

Tegnap már nem haladt tovább

Mivel focistáink nincsenek az olimpián, idehaza javában zajlik a bajnokság. A negyedik forduló nyitómérkőzésén az Újpest 1:0-ra verte a Haladást a Megyeri úti Szusza Ferenc-stadionban. Ma további öt, míg holnap újabb két összecsapás következik, s mindegyikre vidéken kerül sor.

Szóljon hozzá!