ZETApress

hírportál

Ezüsthajnal Pekingben

Megvan az első érmünk az olimpián! Még nem arany, de az ezüst is szépen csillog. Cseh Laci szerezte 400 méteres vegyesen, új Európa-csúccsal. Az amerikai Phelbs csak világcsúccsal tudta őt megelőzni. Nem egyedül úszta ám Laci a döntőt, mert Kiss Gergő is a medencében volt. A húszéves fiatalember hatodikként csapott a célba, így ő is pontszerző lett.

Az első pofont már tegnap elszenvedtük. Csernoviczki Éva, 48 kilós cselgáncsozónk mérsékelten szerepelt. Kikapott, majd a vigaszágon továbbment, így végül hetedik lett. Vízilabdázóink sem remekeltek. 10:10-et játszottak az Európa-bajnok Montenegróval úgy, hogy csak az utolsó másodpercekben sikerült kiegyenlítenünk. Labdajátékoknál maradva kézis lányaink 30:24-re verték meg a svédeket.

Vigasztalódott az MTK

A hétközi kupavereség után a kék-fehérek a helyi bajnokságban vitézkedtek. Este a Fáy utcában 4:0-ra verték a Vasast. A fordulót a vendégcsapatok győzelmei jellemezték, mert Paks Kaposváron nyert 5:3-ra, ZTE Rákospalotán 3:2-re, Újpest meg Siófokon 1:0-ra. Tegnap egyedül a Haladás tartotta otthon a 3 pontot Nyíregyháza 3:0-s legyőzésével.

Szóljon hozzá!