ZETApress

hírportál

Póker Japánért

A FullTiltPoker elindítja Aid for Japan elnevezésű versenysorozatát. A FullTiltPokeren március 27-ig lehet adományozni a japán katasztrófa áldozatainak megsegítésére, a terem pedig megduplázza az összes felajánlást ? tudtuk meg Kaczur Tibortól.

A FullTiltPoker.com bejelentette speciális versenysorozatát, amely pénzbeli segítséget nyújt az Aid for Japan alapítványnak. A játékosok pénzt adományozhatnak a FullTiltPoker.com-on keresztül, hogy segítsék a közelmúltban földrengéssel és cunamival sújtott országot. Mindemellett az online póker terem arra is ígéretet tett, hogy megduplázza a játékosok által adományozott összeget.

Kétféleképpen segíthetünk a FullTiltPoker.com oldalon keresztül. Az Aid for Japan versenyeken március 27-ig, minden vasárnap részt vehetünk és a verseny díjával támogathatjuk az alapítványt. Emellett regisztrálhatunk úgynevezett donációs versenyekre is, melyeket nem igazi versenyek, csak adománygyűjtésre szolgálnak és a nevezési díj közvetlenül az Aid for Japan alapba megy. Ha még több információt szeretne megtudni a FullTiltPoker.com Aid for Japan alapítványról, kattintson a weboldalra!

A Full Tilt Poker.com

A Full Tilt Poker egy világméretű virtuális pókerszoba-szolgáltatás. Nem egy olyan felület, ahol fogadhatunk és téteket tehetünk meg, hanem ahol a legjobbaktól tanulhatunk. A Full Tilt Poker.com helyet ad a játékra, a beszélgetésre és a tanulásra, de nem vesz rész a versenyeken, mint játékos. Legfőképp azoknak biztosít teret és szolgáltatásokat, akik, ki szeretnék kipróbálni pókertudásukat. Itt bárki lehetőséget kaphat, hogy mások ellen játszhasson szórakozásból, díjakért vagy esetlegesen pénznyereményért.

Az oldal természetesen az Alderney Szerencsejáték Ellenőrző Bizottság szigorú szabályai és engedélyezése alatt működik. Innovatív grafikájával, kiváló ügyfélszolgálatával és biztonságos felületével a szoftver személyre szabottan igazodik a játékosokhoz, így emelve az online póker élményét.

Habár a virtuális póker legális, abban az országban ahol hostolják és játsszák, nem biztos, hogy ott is törvényes keretek között játszható, ahol az egyes játékosok épp megtalálhatóak. A játékosok játéktudásbeli képességeiktől függetlenül letölthetik a szoftvert a weboldalról, de minden esetben a játékos felelőssége annak meghatározása, hogy az a terület, ahol a játék pillanatában tartózkodik, annak joghatóság, engedélyezi-e az online pókert.

Szóljon hozzá!