ZETApress

hírportál

A 13-as hozhat szerencsét?

Egész éjszaka esett Assenban, így a második szabadedzés vizes pályán zajlott. Talmácsi Gábor a 3. helyen zárt. Az időmérőre felszáradt a pálya, de a további külső körülmények ? pl. aszfalt hőmérséklet, páratartalom ? nem volt annyira kedvező, mint csütörtökön, így az első 15 versenyzőnek nem sikerült javítania előző napi köridején, maradt a rajtsorrend.

Világbajnokuk idén először szorult hátra a 4. sorba, de egy jó rajttal reális esélye lehet arra, hogy az élmezőnybe kerüljön, főleg annak tudatában, hogy ezen a pályán mindig többtagú boly küzd végig a dobogós helyezésekért. Rajtsorrend: 1. Corsi 1:45.533, 2. Smith 1:45.873, 3. Olive 1:45.896 … 13. Talmácsi 1:46.532, tudatta a World Communication Company.

Nem szoktam ilyet mondani, de most, hogy fúj a szél, egyszerűen lehetetlen menni a motorral a gyors kanyarokban. A féktávokon sincs rendben az Apriliám és ma a második időmérőn, úgy éreztem, hogy csak akadály vagyok a pályán. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk, hogy szélben miért küszködünk ennyire. Holnap a bemelegítésen drasztikusan változtatunk majd a beállításokon, amivel vagy jobb lesz a motor vagy még rosszabb, de nincs más választásunk, mert a mostani beállításokkal sem tudnék végigmenni a versenyen ? nyilatkozta Talmácsi Gábor az időmérés után.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Futamgyőzelem a szentélyben

Szóljon hozzá!