ZETApress

hírportál

Szépség és pokoli lóerők

Nem sokan vannak, akiknek be kellene mutatni Dammak Jázmint. Mindenki emlékszik arra, amikor a huncut tekintetű hölgy pár éve a Miss Universe Hungary szépségverseny győztese lett ? reméli Rozs Borbála.

Azt viszont, hogy a szexi szépség mániákusan rajong az autókért, és a vezetésért, már bizonyára kevesebben tudják, de hogy milyen feladatkörben mutatkozik be a közel jövőben, az egészen biztosan meglepetés a nagyközönség számára. Ugyan párjával, Hosnyánszky Norbert vízilabdázóval már több éve él boldog párkapcsolatban, új feladatköre egyelőre mégsem az anyaság, hanem egy ennél sokkal férfiasabb terület.

Jázmin ugyanis jelenleg minden napját a drift szakág és egy különleges versenyautó, egy átépített Chevrolet Camaro tanulmányozásával tölti, hiszen őt kérték fel a 2011. évi HELL Energy Országos Drift Bajnokság háziasszonyának. Így aztán autók és a vezetés iránti szenvedélyének is hódolhat az új feladatkörében Dammak Jázmin szépségkirálynőnk, az apai ágon tunéziai származású, göndör fürtjeiről híres modell. Tavasztól a drift pályák mellett találkozhatunk vele, ugyanis ő lesz a 2011. évi HELL Energy Országos Drift Bajnokság háziasszonya.

Jázmin számára nem volt kérdés, hogy elfogadja-e a felkérést, hiszen a 25 éves, törékeny szépségkirálynő már régóta a vezetés és a dübörgő lóerők rajongója. Mint elmondta, gyerekkora óta él-hal az autókért, amint lehetett, megszerezte a jogosítványt, és azóta is rengeteget vezet. Férfiakat megszégyenítő vezetési képességeit már több ízben bizonyította, legutóbb 2010 őszén, amikor is egy kétórás vezetési teszten győzedelmeskedett. Így ez a háziasszonyi szerepkör igazán testhez álló feladat lesz a számára, és ahogy elmondta, emiatt nem is munkaként tekint a kihívásra, inkább felvillanyozza, hogy a tuning-csodák közelében lehet, immár nem csak nézőként!

Jázmin először a március 25-27-i hétvégén debütál új szerepében, amikor is a Carstyling.hu Tuning Show vendégei az ő bemutatásában tekinthetik meg első ízben a HELL kuriózumnak számító Chevrolet Camaro-ját, amelyen a napokban végezték az utolsó teljesítménynövelő ?beavatkozásokat?. A pokoli járgány 6200 köbcentis motorjához 590 lóerő párosul, igazán egyedülállóvá pedig az egyedi design-nal felvértezett kasztni teszi.

A szépség és a ?szörnyeteg?, vagyis Jázmin és a Camaro megismerkedéséről egy exkluzív fotók is készültek, hogy senki ne maradjon le a páratlan találkáról. Az elkészült képek tanúsága szerint rögtön ?szerelem? szövődött kettejük között, az amerikai erőgép szó szerint levette a lábáról a szépségkirálynőt. ? Fantasztikusan szép az autó, már első pillantásra lenyűgözött a látványa. Remélem a drift versenyek háziasszonyaként vezetni is lesz lehetőségem, mert engem máris rabul ejtett ? lelkendezett a modell. A versenyautó padozásának műhelytitkai és első tesztje idekattintva megtekinthető a YouTube-on.

Szóljon hozzá!