ZETApress

hírportál

Kiestek a tulipánosok

Este Bázelban a hollandok nem bírtak az oroszokkal az Eb negyeddöntőjében. A gólnélküli első félidő után az oroszok szerezték meg a vezetést, de a lefújás előtt a hollandok még kiegyenlítettek. A hosszabbítás első felében maradt az eredmény, de az utolsó percekben az oroszok kétszer is betaláltak ellenfelük hálójába. Csötörtöki bécsi ellenfelük a mai, bécsi spanyol?olasz összecsapás győztese lesz.

Az eddigi három negyeddöntőből a csoportmásodikok ? Németország, Törökország és Oroszország ? jutottak tovább, míg a csoportelsők ? Portugália, Horvátország és Hollandia ? sorra kiestek. Ma a spanyolok még változtathatnak a trenden, de a világbajnok Olaszország ellen erre igen kevés esélyük lesz.

Talma a futamgyőzelemre hajt

A második rajtkockából indul ma délután Talmácsi Gábor a Brit Nagydíjon, a 125-ös kategóriában. Világbajnokunk már a pénteki első időmérő edzésen megszerezte ezt a remek rajtpozíciót, melyet a tegnapi esős másodikon senki sem tudott túlszárnyalni.

A Formula?1-ben is feldübörögnek délután a motorok. A Francia Nagydíjon Raikkönen, Massa, Alonso és Trulli lesz a rajtsorrend, mert a harmadik legjobb időt autózó Hamiltont a két héttel ezelőtti figyelmetlensége okán tíz rajthellyel hátrébb sorolták.

Szóljon hozzá!