ZETApress

hírportál

Tovább a borok útján!

Audi TT Diesel

Délben került sor a budai Symbol Étteremben a XIII. Magyar Borok Útja Rallye második sajtótájékoztatójára. A május 9-i összejövetel után nem sok újat tudhattunk meg. Csak a 120 darab Audi TT-ről és TTS Coupéról érkezett friss információ.

Czechmeister Mónika, a győri autógyár kommunikációs vezetője elmondta, hogy a vérnarancs színű autók egy része már elkészült, a többiek is folymatosan gördülnek le a szalagról. Harminc darab 170 lóerős dízel lesz közöttük, míg a többi hatsebességes, kétliteres, benzinbefecskendezéses lesz 200-270 lóerő közötti tartományban.

Ferjáncz Attila versenyigazgató azért aggódott, hogy a nagyteljesítményű automataváltós kocsikat uralni tudják-e majd vezetőik a három napos, 800 kilométeres augusztus végi dunántúli viadalon. Arra kérte a résztvevőket, hogy a Paksig főleg autópályán zajló első szakaszon sajátítsa el és gyakorolja be az autó biztonságos vezetését. Komáromi Endre rendőrezredes, biztonsági igazgató a sebességkorlátozás betartatására és a szigorú alkoholtilalomra hívta fel a vezetők figyelmét. A legelső baleset a verseny befejezését, s ezzel mintegy 300 ember hétvégi játékának végét jelenti, mondta Regőci Attila, a szervezőbizottság elnöke. Sajnos Bock József társelnök, a kiváló borász, a mai sajtótájékoztatón nem tudott megjelenni.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Királynőből háziasszony

Szóljon hozzá!