ZETApress

hírportál

Teniszkupa a Műegyetemen

Immár 12-ik alkalommal kerül sor a REGŐ-MAFC Teniszkupára május 31-én Budán. A politikai-, gazdasági-, média-, és sportélet ismert egyéniségei ? összesen 32 pár ? találkozik és méri össze erejét a páros teniszversenyen, amely a hagyományokhoz hűen a Műegyetem Hauszmann Alajos utcai sporttelepén került megrendezésre. A verseny fővédnöke Szilvásy György titokminiszter lesz, aki Balázs György oldalán ragad ütőt.

A kellemes időtöltéssel egybekötött sportolás a szervezők szándékai szerint hozzájárul a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez, egyben mintát ad a szabadidő aktív eltöltéséhez. Az esti vacsorával és színvonalas műsorral összekötött ünnepélyes díjkiosztón a Symbol Budapestben az is kiderül, hogy a győzelemnek, illetve a sikeres részvételnek milyen komoly értéke és elismertsége van.

A rendezvény a korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is jótékony célokat szolgál, hiszen az előző évekhez hasonlóan a borárverés, illetve tombola bevételével idén is az Egészség Hídja Összefogás Egyesületet támogatja a szervezők. Regőci Attila producer Taróczi Balázs párjaként küzd majd, a háziasszonyi szerepet lánya, Barbara vállalta, míg a versenyigazgató Kiss András lesz jövő szombaton.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Vigasztalódott a Debrecen

Szóljon hozzá!