ZETApress

hírportál

Duplázás Angyalföldön

Két mérkőzést is játszottak két nap alatt a Fáy utcában. Pénteken a Vasas a Debrecent fogadta, míg szombaton a Tatabányához látogatott el a szomszédból az Újpest. Mindkét vendég 3-3 gólt lőtt a házigazdák hálójába, de csak a Tatabánya tudott erre kettővel is válaszolni.

Három találkozón a házigazdák győztek. Győrött az MTK 1:0-ra kapott ki, így vendéglátója egy pontra közelítette meg az élen. Sopronban a REAC 2:1-re verte Paksot, s ugyanennyire verte Nyíregyháza Diósgyőrt. Ez utóbbi mérkőzés után a szurkolók is összeverekedtek. Hét garázdát a rendőrségre, további kettőt kórházba szállítottak. Ez utóbbi két drukker mellé két sérült rendőr is kórházba került.

Az egyetlen döntetlen Kispesten született. Ők Siófokkal osztoztak az 1-1 gólon és pontokon. A szabadnapos Fehérvár 3:0-lal gyűjtötte be három pontját. Holnap este a ZTE Kaposvárra látogat. Még egyikük sem kapta meg az MLSZ-től jövőre a rajtengedélyt. Csak három NB I-es klub ? a Diósgyőr, Győr és a Honvéd ? licencét találták rendben, a többiek április 21-ig pótolhatják a hiányosságokat. Az NB II Keleti csoportjának első három, míg a nyugatiak első négy helyezettje is pályázott, de ők sem jártak jobban élvonalbeli társaiknál.

Talma most sem remekelt

Csak a harmadik sorból indulhat ma délután Talmácsi Gábor a Portugál Nagydíjon. Világbajnokunk a 125 köbcentis kategóriában a pénteki nyolcadik hely után a tegnapi időmérő edzésen csak a kilencedik legjobb eredményt érte el Estorilban.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Most sem nyert a Fradi

Szóljon hozzá!