ZETApress

hírportál

Ismétlődő kupadöntő

Tegnap a Honvéd Kaposváron 2:1-re verte a házigazdákat, s 6:1-es gólaránnyal lett a döntő résztvevője. Kedden a Debrecen odahaza 6:0-ra verte a Győri DAC-ot a Magyar Kupa visszavágóján, így 10:1-es gólaránnyal jutott a döntőbe. A Debrecen így idén visszavághat a kispestieknek, akik a tavalyi döntőn büntetőkkel hódították el tőlük a kupát.

Az elődöntőkben 18 gól született: 9-9 az oda- és visszavágókon. A Soproni Ligában nem volt gólszüret. Hétfőn az Újpest 1:0-s győzelmével tartotta otthon mindhárom pontot, s ezzel a hétvégén szabad Győrrel együtt holtversenyben áll a második helyen, négy ponttal lemaradva az MTK mögött.

A Fradit másfél hete legyőző Szolnok a hétvégén, Kazincbarcikán elbukott. Vendéglátói 4:1-re nyertek, így a Tisza-partiak a második helyre csúsztak vissza. A Kecskemét tököli 1:0-s győzelmével állt az élre. Előnye egy pont a Szolnok, hat a Ferencváros előtt az NB II Keleti csoportjában.

A Nyugati csoportban az élen a helyzet változatlan. Az éllovas Haladás 3:0-ra nyert Kaposvölgyén, a 3 pont hátránnyal második helyezett Felcsút 2:0-ra verte otthon Barcsot, míg a tőle öt ponttal lemaradó harmadik helyezett Pápa 1:1-et játszott otthon az Ajkával.

Szóljon hozzá!