ZETApress

hírportál

MotoGP karácsonyra

Hogyan épül fel a kétkerekű száguldó cirkusz? Kik mozgatják a háttérben a szálakat? Hány ember megfeszített, profi munkájára van szükség, hogy egy-egy versenyzőből bajnok legyen? Hogyan élnek a pilóták és a csapatok? Most kiderül.

December 3-án jelent meg Kovács Nikolett és Tóth Anita: MotoGrandPrix A-tól Z-ig című könyve. A gyorsasági motoros világbajnokság múltját, jelenét és jövőjét felölelő kötet hétköznapi hősöket mutat be, akik átlagosan háromhetente kockára teszik az életüket, s mégsem a nagy bukástól, a sérüléstől tartanak leginkább ? az rémiszti meg őket, hogy kudarcot vallanak, veszítenek?

A könyvben emellett olvashatók exkluzív interjúk ? Jorge Lorenzo, Toni Elías, Marc Márquez, vagy éppen Nicky Hayden ?, amelyek bemutatják, kik rejtőznek a sisakrostélyok mögött: sztárok, mégis hús-vér emberek. Ezeken kívül a könyv felsorakoztat több száz, eddig sehol sem látott fényképet, statisztikákat, érdekességeket, titkokat a MotoGP hermetikusan zárt világából. És egy igazi különlegesség: egy plakát a királykategória pilótáinak autogramjával, amely igazi kincs a rajongóknak. Részletek idekattintva olvashatók.

Szóljon hozzá!