ZETApress

hírportál

Talma javíthat Jerezben

A negyedik helyről rajtolhat délelőtt Talmácsi Gábor a Spanyol Nagydíj második futamán. A 125-ös géposztály világbajnoka a pénteki első időmérő edzését csak a 12-ik helyén zárta. (Ugyanott végtett, mint az idei első futamon.) Szerencsére tegnap sikerült javítania, így ma az első sorból indulhat.

A Soproni Ligában az MTK biztosan vezet. Tegnap a Hungária körúton 3:0-ra verte Siófokot. A Győr odahaza a hosszabbításban verte meg 3:2-re Egerszeget, míg a Paks ugyancsak a hosszabbításban nyert 2:1-re Nyíregyházán. A Honvéd pénteken 1:0-ra kapott ki odahaza a Diósgyőrtől, a Magyar Kupában viszont még versenyben vannak. Április 1-jén és 9-én játszanak a döntőbe jutásért Kaposvárral. A másik ágon április 2-án és 8-án az NB II-es DAC küzd a Debrecennel a döntőbe jutásért.

Kézilabdás lányaink délután a japánok ellen vívhatják ki az olimpiai részvételt. A bukaresti selejtezőn a lengyeleket 39:30-ra győztük le, a románoktól 31:29-re kikaptunk. Délutáni ellenfelünk 44:21-re kapott ki a házigazdáktól, míg a lengyeleket 29:27-re verte. Nekünk már egy döntetlen is elég lesz ellenük a pekingi repülőjegyhez, míg a házigazdák a továbbjutó nyugalmával várják a lengyelek elleni találkozót.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Kijutottunk Pekingbe
  2. ZETApress » Négy gólt rúgtak az odavágón

Szóljon hozzá!