ZETApress

hírportál

Kijutottunk Pekingbe

Kézilabdás lányaink délután 20:14-es félidő után 39:29-re győzték le a Japánokat Bukarestben, így sikerült kivívnunk az olimpiai részvétel jogát. A házigazdák a továbbjutó nyugalmával léptek pályára a lengyelek ellen, akiket 27:26-ra vertek az utolsó csoportmérkőzésen.

Talmácsinak nem sikerült a javítás délelőtt Jerezben. Világbajnokunk remekül rajtolt az első sorból, a harmadik körig vezette is a mezőnyt. Sajnos motorja megint elromlott, így fel kellett adnia a küzdelmet. Már csak abban bízhat, hogy két hét múlva Estorilban, a Portugál Nagydíjon végre sikeresebb lesz.

Szertefoszlani látszanak a Fradi NB I-es álmai. Délután a zöld-fehérek Szolnokon 2:1-re kikaptak, így hat pontra szakadtak le a listavezető házigazdáktól, és néggyel a Tuzsért 2:0-ra verő Kecskeméttől. Az élvonalban Fehérvár 3:1-re verte délután Tatabányát a Szőnyi úton, míg Kaposváron a hosszabbításban egyenlített 2:2-re Debrecen. A REAC játék nélkül söpörte be a 3 pontot 3:0-lal a Sopron visszalépése miatt. Holnap este az Újpest a szomszédos Vasashoz látogat.

Szóljon hozzá!