ZETApress

hírportál

Javított az MTK

Továbbra is stabil az MTK előnye. Délután a Nagyerdőben a kék-fehérek 2:0-ra verték a nyomukban lihegő Debrecent, így már négy pont az előnyük a táblázaton. A 38 pontos hajdúságiakat az Újpest is beérte, akik az ugyanannyi pontos Honvédet 1:0-ra verték még tegnap a Megyeri úton, egy időntúli tizenegyes-góllal.

Délután két 2:1-es hazai győzelem született. A Diósgyőr Kaposvárt, a Fehérvár meg Nyíregyházát verte el ennyire. Az egyetlen döntetlen ? 1:1-es ? Siófokon született, ahová Zalaegerszeg látogatott. Paks 3:0-ra verte felújított stadionjában a Vasast, míg a szabadnapos Tatabánya ugyanilyen gólaránnyal kapja meg a három pontot a Sopron kizárasa miatt. A REAC hétfőn este a csapat nélküli Sopronban fogadja a szomszédvár Győr együttesét. Győzelmükkel a Rába-partiak a második helyre jöhetnek fel.

A második vonalban a Fradi az Üllői úton fogadta Vác-Újbuda csapatát. Verebes József legényei 1:0-ra kaptak ki, így a zöld-fehérek menetelése tovább tart az NB I felé a Keleti csoportban. Igaz ehhez a Szolnoknak és a Kecskemétnek is lesz még némi beleszólása.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Biztosan halad a Haladás

Szóljon hozzá!