ZETApress

hírportál

Világsztár a Szentkirályi soraiban

Aranylabdás labdarúgót csábított a csapatába a Szentkirályi Ásványvíz Kft. A március 25-én Magyarországra érkező sportoló lesz a reklámarca a hazánkban piacvezető ásványvízgyártónak. Sztárigazolásával a Szentkirályi az első magyar vállalat, amely hazai és nemzetközi márkakommunikációja arcának egy külföldi világsztárt választott. A futballcsillag március 25-én érkezik Budapestre, hogy két bajnoki mérkőzése között részt vegyen a Szentkirályi reklámfilmjének forgatásán.

Az ásványvízgyártó a hazai sikerek után a nemzetközi piacokat is célba veszi. 2010-re termékeinek tíz százalékát már hazánkon kívül kívánja értékesíteni, amelyet egy világszerte kedvelt sportcsillag leigazolása segíthet elő. A sztár kilétét és érkezésének pontos körülményeit a cég holnap hozza nyilvánosságra.

Szentkirályi Ásványvíz

A Szentkirályi Ásványvizet 1994 óta ? akkor még a Vitapress Kft., ma már az ásványvíz nevét viselő kft. szárnyai alatt ? forgalmazzák Magyarországon. Az indulás után négy évvel, az ásványvíz 1998-ban elnyerte a FOODAPEST Sikerdíjat. A cég már akkor is jelentős növekedésre tett szert a piacon, de később, a 2002-es évi közel négymillió db ásványvíz eladása is még veszteséget termelt.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. megalakulásának évében, 2003-ban már tíz- és félmillió darab palackot értékesítettek itthon, de az igazi áttörést a 2004-es párizsi Aqua Expo-n, a szénsavmentes kategóriában, a legjobb külföldi ásványvíznek járó Eauscar-díj jelentette. A Szentkirályi ma már Magyarország piacvezető ásványvízmárkája, amely számos esetben elnyerte a fogyasztók és a (hazai és nemzetközi) szakma elismerését.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Leigazolták Luís Figo-t!

Szóljon hozzá!