ZETApress

hírportál

Teniszverseny a Tabánban

Immár tizedszer mérkőznek meg Valentin-napon a politikusok, sztármenedzserek, újságírók és a színészek-sportolók. A sportesemény a MAFC teniszpályái után idén a Tabáni Teniszcenterben lesz jövő szombaton reggel 9 órától. Minden csapatot 14 páros alkot, ők erősorrend alapján mérkőznek meg egymással. Fővédnök: Szilvásy György, a versenyigazgató: Taróczy Balázs. A rendezvény mottója: Szeressük egymást gyerekek!

A REGŐ Kft. rendezésében zajló sorozatot eddig hatszor az újságírók, kétszer a politikusok, egyszer a sztármenedzserek nyerték. A vándorserleget a tavalyi győztes politikusok őrzik. A sorsolással egybekötött sajtótájékoztató ma délben volt az óbudai Symbol komplexumban, s a díjátadó gála is itt lesz a versenyt követően, este fél 8-kor. A gálán a Borok Útja Rallye-hoz hasonlóan borárverést is rendeznek. Annak is, meg a tombolának a bevételéből is az Egészség Hídja Összefogás Egyesületet támogatják.

Zenész kapta idén a Valentin-napi Szeretetcsokrot

Jóval Valentin nap előtt vette át az 1991 óta már hagyományos Szeretetcsokrot Fischer Iván Guba Ági virágkötő mestertől. A Budapesti Fesztiválzenekar zeneigazgatója Valentin napon nem lesz Budapesten, mert New Yorkba utaznak, ahol a Lincoln Centerben lépnek föl. Két éve Geszti Péter szövegláda, míg a tavalyi díjazott Eszenyi Enikő, a Vígszínház színész-rendezője volt.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Hetedszer is nyertek az újságírók
  2. ZETApress » Andi csokrot kapott

Szóljon hozzá!