ZETApress

hírportál

Péter is rajthoz áll

Sebestyén Péter is rajthoz áll a záró futamon. Szinte az utolsó utáni pillanatban derült ki, hogy a fiatal magyar versenyzőnek is lehetősége nyílik idén utoljára részt venni az utolsó vébéfutamon a 125cc géposztályban ? tudatta a Faster Management.

Peti most nem saját csapata, a Right Guard Racing Team szabad kártyás versenyzőjeként, hanem helyettesítő pilótaként Luca Marconi olasz pilóta helyére ugrik be, aki egy szerencsétlen bukást követően kulcscsonttörést szenvedett a portugál versenyen.

A bőröndbepakolás és a repülőtérre történő kiérkezésben új rekordot állított fel Péter, aminek köszönhetően szerencsésen elérték az utolsó járatot, ami tegnap este indult Spanyolország felé. Ma már két edzés vár Petire, aki az Ongetta Team színeiben áll majd rajthoz vasárnap.

Derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy indulhatok Valenciába. Olyan gyorsan pakoltam be a bőröndömet, mint még soha! A repülőn ülve gondolkodtam el azon, hogy vajon mindent magammal hoztam? Szerencsére mindent, amire szükségem lehet. Tegnap még otthon voltam, ma pedig már két edzés vár rám, amiken szeretném a maximumot nyújtani! ? bizakodott Péter.

Peti nem kapta meg a szabad kártyát az utolsó versenyre, így nem is gondoltunk arra, hogy Valenciában még motorra ül a hétvégén. Villámgyors és összehangolt szervezésnek köszönhetjük, hogy most itt lehetünk Spanyolországban és szeretnénk maximálisan kihasználni ezt a váratlan lehetőséget! ? reménykedett Roberto Favaro.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Sebi remekül kezdett | ZETApress

Szóljon hozzá!