ZETApress

hírportál

James Blake a pókerben

Új taggal bővült a Full Tilt Barátok köre: James Blake profi teniszjátékost köszöntheti köreiben a Full Tilt Poker. A Full Tilt Poker örömmel köszönti póker nagykövetei között James Blaket, a profi teniszjátékost, aki a Full Tilt barátai (Friend of Full Tilt) közé lépett.

James gyakorlatilag 2001-es beválasztása óta vezeti az amerikai Davis Kupa csapatot, amely idő alatt 20 megnyert és mindössze 9 elveszített meccses mérleget tudnak felmutatni. Legnagyobb sikerét az amerikai csapattal 2007 sikerült elérnie, amikor az amerikaiak 4-1-re győzték le az oroszokat a Davis Kupa döntőjében. James ekkor mindkét meccsét megnyerte.

1999 óta jegyzik, mint profi játékost. Azóta a legmagasabb szinten teniszezik és a sportág elit játékosai között tartják számon. A pályafutása során több dolgot is leküzdött már, többek között volt egy majdnem halálos kimenetelű balesete, illetve egy vírusfertőzés következményeként részlegesen lebénult és látását is majdnem elvesztette. Mindezek ellenére James mindig talpra tudott állni és az elmúlt évtized egyik legismertebb arcává a tenisz világában.

A Yonkers-i születésű profit az utóbbi időkben leginkább a US Openen láthattuk, ahol bejutott a harmadik fordulóba. Ez volt az egymást követő ötödik US Open Bajnokság, ahol Blake legalább a legjobb 32-ben szerepelt. Mindamellett, hogy a teniszben ilyen sikeres, Blake-t a People Magazin 2002-es Legszexisebb élő férfi választásán a magazin ?legszexisebb atlétájává? választotta.

2008-ban James Blake megalapította a Sloan-Kettering Memorial Rákközponton belül a Sr. Memorial Rákkutató Alapot édesapja emlékére mindemellett pedig jótékonysági mérkőzésekkel és árverésekkel egymillió dollárt szeretne összegyűjteni a rákkutatás számára. Emellett persze lelkes póker játékos is és aktív önkéntes a Harlem Junior Tenisz Programban ?ahol ő is megtanult teniszezni. További információt idekattintva olvashatunk.

A Full Tilt Póker

Az ingyenes online póker iskola, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megtanuljanak mindent a pókerről a Full Tilt csapat segítségével. A Full Tilt Póker csapata egy elit csoport, amelyet a legjobb pókerjátékosok alkotnak, mint Chris Ferguson, Phil Ivey, Howard Lederer, Jennifer Harman, Erick Lindgren, Erik Seidel Andy Bloch, Phil Gordon, John Juanda, Mike Matusow, Gus Hansen, Allen Cunningham, Patrik Antonius és Tom Dwan. Összességében ezek a játékosok a profi karrierjük során 53 világbajnoki címet szereztek a mai napig. Csak a FullTiltPoker.net biztosít ingyenes játék és beszélgetési lehetőséget a világ legjobb póker profijaival, valamint hasznos tanácsokat a játékosok póker képességének javítására.

A FullTiltPoker.net által kínált ingyenesen letölthető szoftver a póker profikkal együttműködésben került kifejlesztésre, hogy a lehető legjobb feltételeket nyújtsa a pókerjátékok minden változatára. Az innovatív grafikával rendelkező és csúcstechnológiát képviselő póker szoftverrel, a FullTiltPoker.net-en szerezhetőek meg a legjobb online póker tapasztalatok. A FullTiltPoker.net-en csak játékpénzzel lehet játszani. Valódi pénz használata a weboldalon nem lehetséges. Az oldal használatához szükséges alsó korhatár 18 év.

Szóljon hozzá!