ZETApress

hírportál

Kézilabdások a Rákos mentén

Luca napján tartották összejövetelüket a kézilabdázók a XVI. kerületi Varjú Vilmos Olimpiai Baráti Körben. A klubtagok sok kérdésére kellett válaszolniuk a több mint ötszáz válogatottsággal rendelkező vendégeknek. Vass Károly, a MOB elnökségi tagja (a napokban MOB Érdemrenddel kitüntetett olimpikon-kézilabdázó), Angyal Éva, Csajbókné, Tóth Harsányi Borbála, Csík János olimpikonok és Varga Márta, nyolcvanszoros válogatott hősiesen állta a rohamokat, tudtuk meg Borovitz Tamástól.

Az érdeklődés középpontjába a női válogatott hullámzó teljesítménye került. Igen sok szó esett a múltbéli válogatottak munkájáról, közösségéről. Visszaemlékeztek a müncheni, a montreali és a moszkvai olimpiai szereplésükre. Beszéltek a jelenlegi tevékenységükről, amelyet edzőként, testnevelő tanárként a hazai és nemzetközi szövetségekben végeznek.

A tagság ? köztük két tornász olimpikon: Dr. Héder János (1956. Melbourne) és Keszthelyi Rudolf (1960. Róma) ? nagy aktivitással vett részt az idei év záró eseményén. A tombolával színesített programot mindenki megelégedéssel fogadta, hasznosnak ítélve a tartalmat és a hagymás zsíros kenyeret egyaránt. Jövőre újabb vendégeket fogad a baráti kör.

Szóljon hozzá!