ZETApress

hírportál

Sasvári idén sem vágtázik

Sasvári Sándor, noha idén sem vesz részt a jótékonysági sztárfutamon, mégis indul a Nemzeti Vágtán. A népszerű musicalszínész az Aranyos Kupa június 2-i hivatalos díjugrató versenyén méretteti meg magát, amelynek soron következő helyszíne a Nemzeti Vágta keretén belül a Széchenyi Pálya lesz, az ?56-osok terén.

A színész idén díjugrató tehetségét mutatja be a Hősök terén. Idén sem indul a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamán, ám mégis nyeregbe pattan holnap a magyar városok és falvak ünnepén: az Aranyos Kupa díjugrató versenyen mutatja meg lovas-tudását a nagyérdeműnek ? tudta meg Lantai József.

Nagyon örülök, hogy idén a díjugratást is felvették a Nemzeti Vágta programjába. Ráadásul az Aranyos Kupa már nagyon régóta létezik Magyarországon, egy nívós, tradicionális versenysorozatról van szó. Aranyos egy híres díjugrató ló volt, az ő emlékének adózunk a futamokon. Szinte minden hétvégén indulok a megmérettetéseken, így természetes, hogy a Vágtán is részt veszek benne ? mondta Sasvári Sándor, aki 1987-óta aktív díjugrató B-kategóriás versenyeken, és rendre komoly eredményeket ér el.

Egy hónappal ezelőtt a dunaharaszti Aranyos Kupán első helyezést értem el, most is nagyon remélem, hogy jó eredménnyel fogok zárni, bár a múlt heti versenyt sajnos ki kellett hagynom ? árulta el a musicalszínész. Színházi elfoglaltságai miatt a sorozat őszi döntőjén soha nem tudott részt venni, ám az idei fantasztikus eredmények miatt igyekszik erre időt szakítani, hogy végre magasba emelhesse a hőn áhított kupát, amelyre idén nagy eséllyel pályázhat.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Vágtázók az árvíz ellen | ZETApress

Szóljon hozzá!