ZETApress

hírportál

Vágtázók az árvíz ellen

Dallal fogtak össze gátvédők a Class FM reggeli műsorában. Árvíz sújtotta települést indítanak Sebestyén Balázsék a Nemzeti Vágtán ? tudta meg Lantai József.

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani, a Class FM Morning Show-jának műsorvezetői ott segítenek, ahol tudnak. Most elhatározták, hogy az árvíz sújtotta Mecsek-hegyháti településeket meghívják a Nemzeti Vágtára, sőt az egyik települést indítják is a futamokon, így Liget lovasa a rádió színeiben versenyez.

Magyarhertelend, Mánfa, Bodolyabér, Mecsekpölöske és Liget ? a Mecsek dombjai közt megbúvó kis települések, amelyeket súlyosan érint az árvízprobléma, ám lakói még a legnagyobb bajban sem csüggednek: még a gátról is énekelve jelentkeztek be a Class FM reggeli műsorában.

Jó volt hallani, hogy ezek az emberek ilyen országos méretű katasztrófahelyzetben is képesek az összefogásra. Ezért gondoltuk úgy, hogy támogatjuk ezeknek a kis településeknek a Nemzeti Vágtán való megjelenését, hiszen a kisebb vidéki falvaknak önerőből meglehetősen nehéz idáig eljutniuk ? mondta Balázs, aki azt is hozzá tette, nagyon szurkolnak a Class FM színeiben indított Liget lovasának.

Kovács Gyula, Magyarhertelend polgármestere nagyon boldog a hatalmas lehetőségtől, amelyet igyekeznek meghálálni. ? A Mecsek-hegyháti Önkormányzatok Társulása pici közösség, ám tagjai nem szűkölködnek tehetségben. A Nemzeti Vágtára rengeteg színes, érdekes programmal készülünk ? árulta el a polgármester, aki a beszélgetés után rohant is vissza a gátra szivattyúzni.

Szandi lóverseny-szakértőként debütál

Szandi és az öttusa-világbajnok Balogh Gábor lesz Szujó Zoltán vendége a Nemzeti Vágta döntője alatt az RTL Klub élő közvetítésében. Szandi tinédzser korában amatőr zsoké volt, ám egy súlyos sérülés miatt abbahagyta a sportot. Az énekesnő három napig kómában feküdt agyzúzódással, majd hónapokig tartott, amíg felgyógyult.

A legelső Nemzeti Vágta előtt Geszti Péter felkért, hogy induljak a sztárfutamon, azonban nem vállaltam el, mert annak idején, a balesetem után elkezdtem félni. Ám idén, amikor újra felkérést kaptam, hogy egykori galopplovasként segítsek a Vágta televíziós közvetítésében, örömmel mondtam igent, hiszen a lovak szeretete megmaradt és csodálatos emlékeket őrzök a lovas múltamból ? árulta el az énekesnő, aki újra közel kerülhet a lovakhoz, még ha csak a helyszíni stúdióban is. Szandi azt is elárulta, hogy gyermekei a televízión keresztül kísérik figyelemmel a Nemzeti Vágta futamait, leginkább a Kicsihuszár Vágtát várják nagy izgalommal.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Véget ért a Vágta | ZETApress

Szóljon hozzá!