ZETApress

hírportál

Lidl Kids Team az Eb-re

Elindult a Lidl Kids Team nyereményjáték, a Lidl az UEFA EURO 2024 hivatalos partnere. Az együttműködés keretében hívja életre a Lidl Kids Team nyereményjátékot, melynek köszönhetően a gyermekeknek lehetősége nyílik arra, hogy az UEFA EURO 2024 összes mérkőzésén a pályára kísérjék a játékosokat.

Már lehet nevezni a Lidl Plus applikáción keresztül, melynek köszönhetően 22 szerencsés magyar gyermeknek válhat valóra az álma és kísérheti pályára a válogatott játékosait az UEFA EURO 2024-es labdarugó bajnokság csoportmeccsein, Németországban – tudatták sajtósaik.

A Lidl az UEFA EURO 2024 partnerséggel az aktív életmód fontosságára hívja fel a figyelmet, és minden eddiginél közelebb hozza a családokat a profi labdarúgáshoz. Az együttműködés keretében valósul meg a Lidl Kids Team nyereményjáték, melynek köszönhetően Európa-szerte több mint 1100 gyermek kap lehetőséget arra, hogy az UEFA EURO 2024-es Európa-bajnokság mérkőzésein a játékosokat pályára kísérje.

A Lidl Magyarország nyereményjátéka során a szülők/gondviselők nevezhetik 6-10 éves korú gyermeküket, akik sorsolás útján kerülhetnek be a Lidl Kids Teambe. Ehhez Lidl Plus felhasználóként az applikációban elérhető jelentkezési űrlapot kell kitölteni és máris részt vehetnek a játékban. A nyerteseket véletlenszerűen sorsolja ki az áruházlánc, így minden jelentkező számára egyenlő esélyt biztosít. A nyertes gyermekek a válogatott egy-egy játékosát kísérhetik pályára az UEFA EURO 2024 csoportmérkőzésein Németországban.

A Lidl a pályázó szülő/gondviselő és gyermeke számára a németországi UEFA EURO 2024-re való utazás teljes költségét vállalja – az utazást, a szállást, az ellátást és a jegyeket is -, ami lehetővé teszi azt, hogy a nyertesek anyagi helyzetüktől függetlenül részt vegyenek a programban. A Lidl Kids Team résztvevőit a helyszínen számos szórakoztató és izgalmas élmény várja majd azt megelőzően is, hogy az UEFA EURO 2024-es Európa-bajnokság csoportmérkőzésein több tízezer szurkoló előtt a válogatott labdarugóihoz csatlakoznak a pályán.

A Lidl Kids Team programmal egyedülálló lehetőséget és életre szóló élményeket szeretnénk nyújtani 22 magyar gyermek és családtagjuk számára. A Lidl Kids Team programban nyertes hazai résztvevők – felnőtt kísérőjükkel együtt – háromnapos utazást nyernek és ennek részeként ott lehetnek Németországban június 19-én a Németország elleni, míg június 23-án a Skócia elleni csoportmérkőzéseken. A gyermekek pedig a mérkőzések kezdetekor kéz a kézben vonulhatnak majd pályára a válogatott játékosaival. A mérkőzések előtti napon a gyermekek és kisérőik városlátogatáson, játékos futball mérkőzésen és sok más élménydús programon is részt vesznek majd – mondta Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

A Lidl Kids Team nyereményjátékban azok a Lidl Plus-felhasználók vehetnek részt, akik magyarországi lakcímmel rendelkeznek, a részvétel időpontjában legalább 18 évesek, és legalább egy olyan gyermek törvényes képviselői, akik 2024. június 19-én már betöltik a 6. életévüket, de 2024. június 23-ig nem töltik be a 11. életévüket, illetve vállalják a németországi utazást. A Lidl Kids Team nyereményjátékra április 02-a és 17-e között lehet jelentkezni, a sorsolásra 18-án kerül sor közjegyző jelenlétében. További infó a nyereményjátékról idekattintva található.

A Lidl Magyarország

Az 1930-as években, Németországban alapított Lidl hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszerlánca. A Lidl Magyarországon 2004-ben nyitotta meg első logisztikai központját és 12 üzletét, ma pedig 203 áruházzal van jelen hazánkban, és 8500 munkavállalót foglalkoztat. A vállalat 2004-es magyarországi piacra lépése óta töretlenül fejlődik: nemcsak a diszkont szegmensben ért el vezető szerepet, de forgalmát tekintve az élelmiszer kiskereskedelmi láncok között is a legdinamikusabb növekedést tudhatja magáénak. A vállalat emellett különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra, a magyar gazdaság támogatásának és fejlesztésének jegyében, ennek köszönhetően termékeinek közel 60%-át magyar beszállítóktól szerzi be. A Lidl Magyarország 2024-ben ismét elnyerte a Top Employer Hungary minősítést.

Szóljon hozzá!