ZETApress

hírportál

Fradi-búcsú a Kl-től

Kettős vereséggel búcsúzott a Fradi: a múlt csütörtöki pireuszi 1:0 (0:0) után tegnap 21 órától az Üllői úton is 1:0-ra nyertek a görögök, de a 30 éves marokkói Ajub el-Kabi 11-esből lőtt győztes gólja most az I. félidő végén, a 45. percben esett, múltkor meg a 83.-ban volt eredményes. Az előzmények idekattintva olvashatók.

Bajnokcsapatunk sorozatban másodszor élte meg a kupatavaszt a nemzetközi porondon. Tavaly az Európa-liga nyolcad-döntőjében is kettős vereséggel, szerzett gól nélkül 0:4-gyel esett ki a német Bayer Leverkusen ellen, most meg a görög Olimpiakosszal szemben 2:0-ra veszített. Egy hete a VAR a 3. percben vonta vissza Varga Barna fejes gólját, most meg a 44.-ben jelezte Samy Mmaee büntetőt hozó kezezését, így a technika nekünk csak bajt hozott.

A ferencvárosiak 25-én vasárnap 17:30-kop Újpesten szeretnék feledtetni a tegnapi kudarcot az OTP Bank Liga 22. fordulójában, majd 28-án 19 órakor Debrecenben a MOL Magyar Kupa nyolcad-döntőjét megnyerni! Legközelebb március 03-án vasárnap 16:30-kor Kecskemétet fogadják otthon a 23. fordulóban.

A tavalyi, március 16-ai 70 ezres népstadioni telt-házas visszavágó után tegnap a telt-házas Üllői úti sem volt sikeres a zöld-fehéreknek. A Kl nyolcad-döntő sorsolását ma 13 órától rendezik Nyonban, de ez már senkit sem érdekel. Március 07-én nem kell itthon odavágót, egy hétre rá meg idegenben visszavágót játszani és a március 10-én 15:30-ra kiírt Fehérvár-FTC találkozót sem kell elhalasztani a Kl miatt az NB I 24. fordulójában.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Szülinapi kiütés | ZETApress

Szóljon hozzá!