ZETApress

hírportál

Told a kocsit, ne siránkozz!

Újabb sztárok állnak a Nemzeti Vágta versenypályájára. A csapatok ezúttal nem lovon, hanem kocsi-tolásban mérettetnek meg. Rékasi Károly és Dzsudzsák Balázs kocsit tol a Nemzeti Vágtán. Fábry Sándor kommentálja az eseményt ? tudtuk meg Dancsok Reginától.

Újabb hírességek versenyeznek a Nemzeti Vágtán. Hajdu Steve, Bebe, Rékasi Károly, Növényi Norbert, Rippel Ferenc, Dombóvári Vanda, Bárdosi Sándor, Dzsudzsák Balázs Kozmann György, Kucsera Gábor, Katus Attila, Kovács Ági és Keresztes Ildikó kocsi-toló versenyben mérik össze tudásukat.

A Nemzeti Vágta döntő napján, június 6-án, a Hősök terén először rendezik meg a kocsi-toló versenyt. A Kocs községben hagyománynak számító esemény idén a városok és falvak ünnepén is megelevenedik. Kocs legprofibb versenyzői ugyanis kihívtak két ? egy sportolókból és egy médiaszereplőkből álló ? csapatot, hogy mérettessenek meg az országos rendezvényen.

A sportolók táborát Bárdosi Sándor, Dzsudzsák Balázs Kozmann György, Kucsera Gábor, Katus Attila alkotja, Kovács Ági támogatásával. A médiacsapat Hajdu Steve, Bebe, Rékasi Károly, Növényi Norbert, Rippel Ferenc összetételben készül a versenyre, Dombóvári Vandával az élen. Kocs község Deli Attila, Balsi Zsolt, Finak Richárd, Major Tamás, Eszlári Zoltán és Keresztes Ildikó egységével áll a rajthoz.

A versenyben az a csapat győz, akinek a kocsira tűzött zászlója először halad át a startvonalon. A futam szakkommentátora Fábry Sándor lesz, a sztár kocsi-tolást pedig élő egyenes adásban közvetíti az RTL Klub. A győzteseknek járó kupát és vándordíjat Kocs község polgármester-asszonya, Bódis Jánosné adja át.

Június 2-6. között a sztár kocsi-toló versenyen túl még számos programot kínál hazánk legrangosabb lovas eseménye. Az Ország-konyha a vidék ízeivel, az Andrássy úti Vágta Korzó az ország valamennyi településének helyi jellegzetességével, az ?56-osok terén épített Széchenyi Pálya és a Hősök tere pedig számos lovas programmal ? benne jótékonysági sztárfutammal ? várja a látogatókat.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Sasvári idén sem vágtázik | ZETApress

Szóljon hozzá!