ZETApress

hírportál

Szokatlan évindító

A Magyar Muaythai Szakszövetség 11 órától tartotta a 2023-as évértékelőjét és egyben bemutatja idei terveit is. Az Andrássy úti Tom Yum Thai Étterem I. emeletén az MMSZ elismeréseket nyújtott át a tavalyi évben szép sikereket elért versenyzőinek, köztük Európa-bajnokoknak és világbajnoki dobogósoknak.

A félórás rendezvényen szóba került a sportág olimpiai lehetősége is. Hajós István elnökségi tag és főtámogató megnyitója után Dudok Károly, az MMSZ elnöke a múltról, míg Vojvoda György főtitkár és ITO nemzetközi bíró a jelenről beszélt. Ezután lehetőség nyílt egyéni interjúk készítésére a tisztségviselőkkel és a versenyzőkkel, mely felettébb furcsára sikeredett.

Már érkezésünkkor a szűk terem végébe, külön asztalhoz ültették a másfél tucatnyi meghívott sajtómunkást ahelyett, hogy a versenyzőkkel és edzőikkel vegyülhettünk volna az asztaloknál, és az ok csak később derült ki. A felszolgálók ugyanis nekünk pénzért kínálták a kávét, majd a díjátadó végeztével a szervezők közölték, hogy az interjúk után a sajtótól elköszönnek, hogy helyünkön aztán a későn érkező MMSZ-tagok ebédelhessenek. Mivel nem készültem interjúja, rögvest hazamentem, így a thai menüről sem tudok beszámolni. Talán majd legközelebb…

Szóljon hozzá!