ZETApress

hírportál

Díjátadás esőben

Sztárok az esőben címen már írtunk a VI. Budapesti Nagy Sportágválasztó hétvégi kétnapos eseményéről és említést tettünk a Nyerjen a mi iskolánk! ? 2009-2010 programjának ünnepélyes díjkiosztójáról. Most álljon itt a nyertesek névsora, hiszen megérdemlik! A fotók Lantai József felvételei.

Néhány szóban vázoljuk fel, tulajdonképpen mi is ez a program. A Nyerjen a mi iskolánk! ? játék az Univer Product Zrt. oktatási intézményeket támogató programja, amelynek alapötlete, hogy az Univer termékek vásárlásával a fogyasztók iskolai fejlesztéseket támogathatnak.

A program lehetővé teszi, hogy az Univer Product Zrt. majonéz, mustár és ketchup termékeinek közvetítésével pénzbeli támogatást valamint sporteszközöket juttassunk el a számukra kedves iskolának. A vásárló magánszemélyek feladata az akcióban résztvevő termékeken található Sulipont matrica postai úton történő beküldése, valamint a támogatni kívánt iskola megnevezése.

A Nyerjen a mi iskolánk! ? 2008/2009 program sikere után, az Univer a 2009/2010-es tanévben is elindította programját. A program keretében az Univer eddig összesen 13 millió forint készpénztámogatást jutatott el hazai általános-, és középiskoláknak. A programot lezáró sorsolásra április 30-án került sor. A közjegyző által hitelesített pontszámok alapján kihirdetésre került a legtöbb Sulipontot gyűjtő, hárommillió forintértékű különdíjra jogosult iskola neve, továbbá kihúzták a hárommillió, másfélmillió és félmillió forintértékű fődíjban részesülő intézmények névsorát.

A játék folyamán közel 300 ezer Sulipont került beküldésre, több mint 1200 magyar iskola vett részt a pontvadászatban. A 200 beküldött pontot elérő tanintézmények automatikusan öt focilabdából álló csomagot kaptak, összesen 2300 labda került kiosztásra. A játékban óriási hajrával a Vasvári Zeneiskola gyűjtötte a legtöbb, mintegy 25 ezer 473 pontot, így ők részesülhettek a különdíjban, a hárommillió forintértékű fejlesztési támogatásban.

Fődíjak

A szerencse a következő iskoláknak kedvezett: 1. díj ? hárommillió forintértékű támogatás: Fekete István Általános Iskola és Óvoda (9023 Győr, Kodály Zoltán u. 31.) 2. díj ? másfélmillió forintértékű támogatás: Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon (6000 Kecskemét, Piaristák tere 5.) 3. díj ? félmillió forintértékű támogatás: Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda és Készségfejlesztő Speciális Szakiskola (1119 Bp. Fogócska u. 4.)

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Kerékpárok a föld alatt | ZETApress

Szóljon hozzá!