ZETApress

hírportál

Veresegyházi csaták

Komoly csaták várhatóak a II. Golden Muaythai Gálán. Ma 15 órától rendezték a veresegyházi Libra Étteremben a sajtótájékoztatót, amelyen a holnapi Kucsa Tamás Városi sportcsarnoki rendezvény versenyzőit és szervezőit is bemutatták.

Igazi nagy csatákra lehet számítani az immár másodjára megrendezett Golden Muaythai Gálán. A mai sajtótájékoztató egyben mérlegelés is volt, amelyen minden versenyző hozta a súlyát. Jelen volt Fúró Virág és Székely Anna, a női főmérkőzésének két résztvevője, akik között egy igazi amazon-összecsapásra lehet holnap számítani.

Nagyon sokat készültem erre a mérkőzésre és nagyon várom, hisz két évvel ezelőtt már találkoztunk és összecsaptunk volna, ám akkor egy sérülés miatt fel kellett adnom a meccset. A mostani felkészülésem nagyon jól sikerült és most még nagyobb bennem a bizonyítási vágy, a győzelemért megyek holnap – mondta Fúró Virág. – Egész nyáron tartott a felkészülésem, fizikailag és mentálisan is formában érzem magam, bízom benne, hogy a lejátszott meccs is az én győzelmemmel zárul majd – fejtette ki Székely Anna.

Rehák Márk és Singama Loic között is komoly küzdelemre lehet majd számítani, akik interkontinentális bajnoki címért lépnek ringbe holnap Veresegyházán a 18 órakor kezdődő gálán. – Abszolút felkészültnek érzem magam a holnapi mérkőzésre, sikerélményként éltem meg a felkészülési időszakot, azt érzem, hogy készen állok a holnapi harcra. Sikerre számítok, hisz ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy megmutassam, mi van bennem – mondta el Rehák Márk.

A sajtótájékoztatón és a mérlegelésen részt vett Vojvoda György levezénylő főbíró, Nagy Balázs, Hajós István és Berkes Ádám is. Felszólalt Hajós István is, aki szerint a sportág népszerűsítése szempontjából elengedhetetlen a hasonló gálák rendezése. – A Muaythai sportág szempontjából nagyon fontos az olyan gálák rendezése, ahol kizárólag Muaythai mérkőzések láthatóak. A holnapi esemény igazi csemege lesz a sportág kedvelőinek, hiszen komoly csatákat és nívós presztízs mérkőzéseket láthatnak majd a versenyzőktől – mondta el Hajós István, a Magyar Muaythai szakszövetség főtámogatója, elnökségi tagja.

Szóljon hozzá!