ZETApress

hírportál

Vidéken vágtáznak a sztárok

Újabb Nemzeti Vágta előfutamok indulnak a hétvégén, ahol a régió legjobb lovasai mérettetnek meg azzal a céllal, hogy képviselhessék településüket a június 2-6-a közötti Nemzeti Vágtán. A palócok humorosan közelítik meg a rendezvényt, a Kocséri Vágtára Sebestyén Balázsék is ellátogatnak, a Széchenyi Vágtán, Nagycenken pedig Hujber és felesége, Cynhia is lóra pattan.

Izgalmas Vágta előfutamokkal és rengeteg humorral várja az érdeklődőket Nyíregyháza után a Palóc Vágta, amelyet holnap rendeznek Mátranovákon, ahova az RTL Klub hírigazgatója, Kotroczó Róbert is kilátogat. Ízelítőül néhány program: egész napos lovaglási lehetőség, nemzeti csigafutam, palóc tájszólásverseny és rengeteg hagyományőrző program, finomabbnál finomabb helyi ételekkel, mint például igazi palóc gulyással és túrós lepénnyel.

Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János, a Class FM Morning show-jának műsorvezetői is ellátogatnak vasárnap a Nemzeti Vágta kocséri előfutamára. A település ugyanis a legkreatívabb patkó elkészítésének jutalmául a műsorvezetőket kapta ?ajándékba? a Class FM és a Nemzeti Vágta közös játékában. Lesz pónifogathajtó verseny, nosztalgia vidámpark, főzőverseny, lovas- és csikósbemutatók, lovas-bál, sőt a Vágtára nevezett települések polgármesterei is megmérettetik magukat egy fogathajtó versenyen.

Ugyancsak holnapután rendezik meg Nagycenken, Széchenyi István egykori birtokán a Széchenyi Vágtát. A Legnagyobb Magyar emlékére rendezett előfutamon tiszteletét teszi a híres család legifjabb sarja, Széchenyi Krisztián is, akinek szépapja, Széchenyi Pál Széchenyi István testvére volt. Az izgalmas futamokra és érdekes programokra a júniusi jótékonysági sztárfutamon induló Hujber Ferenc is kilátogat családjával.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Díszruhák a vágtán | ZETApress
  2. Őszi vágta a Hősök terén | ZETApress

Szóljon hozzá!