ZETApress

hírportál

Ferencvárosi kupasiker

Kettős győzelemmel jutott tovább az Fradi: a máltai 6:1-es siker után a tegnapi Üllői úti visszavágón 2:1-re múlta felül a Hamrunt, így kettős győzelemmel jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének 3. fordulójából. A meccs előtti nyilatkozatok idekattintva olvashatók.

A szigetországiak a 6. percben Mbong góljával vezetést szereztek, de a magyar bajnok a 42. percben a mali Adama Traore fejesével egyenlített, a győztes találatot pedig Varga Barnabás, az OTP Bank Liga nyáron megszerzett gólkirálya lőtte a 69. percben.

A zöld-fehérek a selejtező utolsó, 4. fordulójában a Zalgiris csapatával küzdenek meg a csoportkörös szereplésért. A litvánok a hazai 3:1-es kudarcot követően idegenben 5:0-ra kaptak ki, így kettős vereséggel maradtak alul az Európa-liga selejtezőjében a svéd Häckennel szemben. A jövő csütörtöki odavágót Vilniusban 18 órakor műfüvön kezdik. A siker érdekében az NB I 4. fordulóban augusztus 21-re kiírt Zsóry-FTC bajnokit december 06-án szerdára halasztották.

Kiütéses vereség Debrecenben

Nem jutott be a Loki a Konferencia-liga selejtezőjének 4. fordulójába, mivel a bécsi 0:0-s döntetlent követően tegnap a Nagyerdői Stadionban két öngóllal 5:0-ra (félidő 2:0) kikapott a Rapid Wientől. Már csak egy magyar csapat, a Kl-ben az utolsó selejtezőfordulóba került Fradi maradt versenyben a nemzetközi porondon. Az NB I 4. forduló 21-én hétfőn 20:15-kor (a korábban megcserélt pályaválasztói joggal) a DVSC-Kisvárda összecsapással zárul.

Szóljon hozzá!