ZETApress

hírportál

Péter jól kezdett

A fiatal magyar motoros az olasz bajnokságban tett villámlátogatása után a spanyol sorozatban folytatja a Right Guard Racing Team versenyzőjeként. A csapat technikai hátterét a Grillini Team biztosítja, ahol Mauro Agostini neve jelenti a garanciát ? tudatta a Faster Management.

Péter hétvégi részvételét komoly szervezési munka előzi meg menedzsmentje részéről, mostantól azonban a fiatal motorosé a főszerep. A mai edzéseken körről körre sikerült javítania és végül a 11. legjobb időt motorozta az ő csoportjában, ami holnap a 22. rajtkockát jelenti majd számára.

Tavaly az EB-n 1.37.5-ös köridőt tudott produkálni Péter ezen a pályán, aminél ma 4 tizeddel ment jobbat. Azonban még sok munka vár a csapatra. A holnapi bemelegítő tréningen változtatnak a futómű beállításon, ami még közel sem tökéletes, de nagy szerepet játszik abban, hogy a futamon jól tudjon szerepelni Sebestyén.

Nagyon örülök, hogy minden gond nélkül sikerült kvalifikálnom magam a versenyre annak ellenére, hogy a futómű beállításokon még dolgoznunk kell és november óta nem nyílt túl sok alkalmam motorozni. Az albacetei pálya nem tartozik a kedvenceim közé. Korábban kétszer is elestem itt. Holnap azon leszek, hogy megszeressem a pályát, ha másért nem is, akkor a megszerzett eredmény miatt ? mondta Sebestyén Péter.

Nagyon örülök, hogy Péter újra a Spanyol bajnokságban motorozik. Az elmúlt napokban mi is keményen dolgoztunk a háttérben, de mostantól övé a főszerep ? mondta Roberto Favaro.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Albacete-i döbbenet | ZETApress

Szóljon hozzá!