ZETApress

hírportál

Fradi-pólós gála

Az FTC férfi vízilabda csapata a Bresciát fogadta tegnap 20 órakor a Komjádi uszodában a Bajnokok Ligája utolsó előtti csoportkörében. Korábban mindkét együttes biztosította helyét a sorozat júniusi nyolcas döntőjében – tudtuk meg Takács Gábortól.

Nagyszerű hangulatban repülőrajtot vett a Fradi és az I. negyed végén 3:0-ra vezetett. A folytatásban is remekül működött a zöld-fehérek védekezése, a vendégek első találatukat csaknem 10 percnyi játék után szerezték.

A nagyszünet után sziporkázó Ferencváros 7:1-re is vezetett. A hajrában zárkóztak az olaszok, de a zöld-fehér győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben. A találkozó után a kétezer néző hosszasan ünnepelte Varga Zsolt csapatát. FTC-Brescia 10:6 (3:0, 1:1, 4:2, 2:3), gólszerzőink: Argiropulosz. Fekete, Jansik 2-2, Varga Dénes, Vigvári Vendel, Ubovics és Német 1-1. Kapunkban Vogel Soma extra teljesítményt nyújtott.

8-csapatos csoportunk másik fővárosi mérkőzésén a tegnapi 13. fordulóban OSC Újbuda-Novi Beograd (szerb) 9:11 (4:6, 2:2, 2:1, 1:2) lett 300 néző előtt a Nyéki uszodában. Az utolsó helyezett OSC május 23-án kedden hazai környezetben a francia Marseille, míg a Fradi szintén itthon a spanyol Sabadell ellen zárja BL-csoportkörét.

Szóljon hozzá!