ZETApress

hírportál

Péter Spanyolországba tart

Sebestyén Péter és menedzsere, Roberto Favaro úton van Albacete felé, ahol a hétvégén kerül megrendezésre a Spanyol Bajnokság második fordulója, melyen a tervek szerint már a magyar versenyzői is rajthoz áll ? tudatta a Faster Management.

Péter csapatának technikai hátterét a Grillini Team biztosítja, olyan remek szakemberrel az élen, mint Jules Cluzel korábbi főszerelője, Mauro Agostini. Néhány külsőleg szembetűnő változásra is sor került. Péter versenymotorja, bőrruhája és sisakja is teljesen új, Right Guardos fekete-ezüst dizájnt kapott, ami jó felismerhetőséget és hangsúlyos megjelenést eredményez mind a versenyzőnek, mind az őt támogató szponzoroknak.

A vb után ez a bajnokság számít az egyik legerősebb futamsorozatnak, így remek lehetőség a magyar motorosnak még egy szezont eltölteni itt, csiszolni vezetéstechnikáját, tapasztalatot és rutint szerezni. Mivel Péter tavalyról már ismeri a pályákat, így ez mindenképpen az előnyére válhat és kellő viszonyítási alapokat is jelenthet számára. Indulása előtt Talmácsi Gábor hasznos tanácsokkal látta el, aki hisz a fiatal magyar tudásában, tehetségében és úgy véli, hogy igazán szép karrier előtt áll pártfogoltja.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Péter jól kezdett | ZETApress

Szóljon hozzá!