ZETApress

hírportál

Nyíregyházán vágtáztak

Mészáros Árpád Zsolt lóhátról énekelt a Nyírségi Vágtán. Suták Vanda nyerte a nyíregyházi sztárfutamot. A nyíregyházi származású énekes nem kis meglepetést okozott a Nyírségi Vágtán. Az Operettszínház sztárja egy ló hátáról énekelt és ráadásként ostorbemutatót is tartott.

A 2010-es vágtaszezon május 2-i nyíregyházi előfutamán saját sztármegmérettetést is rendeztek, amelyet a 2008-as Vágta győztese, Suták Vanda nyert, maga mögé utasítva a hollywoodi világsztárokkal együtt dolgozó kaszkadőrt, Lezsák Leventét, és a hatalmasat bukó ifjú Kovács András táltost ? tudtuk meg Dancsok Reginától.

Több ezer ember látogatott ki Nyíregyháza-Sóstóhegyre a vasárnapi Nyírségi Vágtára, ahol idén Mészáros Árpád Zsolt is tiszteletét tette. A népszerű musicalénekes örömmel vett rész a Nemzeti Vágta nyíregyházi előfutamának színes programjain, sőt, lóhátról elénekelte a Rómeó és Júlia egyik részletét, könnyekig meghatva ezzel a közönséget. Árpád ezután ostort ragadott, és a már rákosmentén is bemutatott ostorbemutatójával nyűgözte le a nézőket.

Nyíregyháziként mindig örömmel térek haza, különösen egy ilyen színvonalas rendezvényre. Nagyon jól éreztem magam, kedves fogadtatásban részesültem, és rengeteg ismerőssel is találkoztam ? mesélt lelkesen élményeiről az Operettszínház sztárja.

A 2010-es Nemzeti Vágta nyíregyházi előfutamán saját sztármegmérettetést is tartottak, amelyet Suták Vanda, a 2008-as Vágta győztes lovasa nyert meg, maga mögött hagyva a többek között Brad Pittel és Gerard Depardieau- val is együtt dolgozó kaszkadőrt, Lezsák Leventét, és a hatalmas bukást szerencsére csak karcolásokkal megúszó ifjú Kovács András táltost.

Mészáros Árpád Zsolt, aki a Nemzeti Vágta jótékonysági futamán indul majd, figyelemmel kísérte a nyíregyházi előfutam versenyeit. ? A hétvégén megismerkedtem a térség lovasaival is, akik mind nagyon tehetségesek ? mondta Árpád, aki gőzerővel készül a júniusi sztárfutamra.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Vidéken vágtáznak a sztárok | ZETApress

Szóljon hozzá!