ZETApress

hírportál

A Pécs lett a második kieső

Vácott csak 1:1-et játszott a Pécs tegnap délután, így a Duna-partiak mellett ő lett a másik kieső az NB I-ből. A Győr odahaza 4:0-ra lépte le a Diósgyőrt, míg a REAC-nak Fehérváron a 2:2 is elég volt a bennmaradáshoz. A héten az NB II-s FTC-nek és Felcsútnak, valamint az élvonalbeli REAC-nak, Fehérvárnak és Tatabányának is megadta az MLSZ az első osztályú licencet, míg a rég kiesett Vácnak a fellebbezése után sem.

Debrecen bajnokhoz méltóan verte 2:1-re Sopront, Kaposvár 2:0-ra lépte le Paksot, Míg a ZTE Tatabányán nyert 3:0-ra. A Vasas még péntek este verte meg 3:1-re a Honvédet. Mivel a Sport2 nagy úr, csak hétfő este rendezik a forduló és a szezon utolsó találkozóját az MTK és az Újpest között. Erről, és a Keleti csoportban múlt hétről jövő szerdára halasztott Békéscsaba ? FTC mérkőzésről csütörtök reggel számolunk be.

Az FTC ma látogatna Bőcsre, de biztonsági okokból a közeli diósgyőri stadionban játszák le a mérkőzést. A rivális Nyíregyháza Jászapátiba megy. Nyugaton a Felcsút 6:1-re nyert az MTE ellen, s mivel a Siófok csak 1:1-et ért el Budaörsön, a Fejér megyeiek átvették a vezetést. A Haladás a hévizi 4:0-lal feljött a harmadik helyre. Ha Barcs ma este nyer Balatonlellén, még akár másodikok is lehetnek a Somogy megyeiek. Bővebbet erről is majd csütörtökön.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Ezüstös somogyiak

Szóljon hozzá!